Cătălin Moroșanu vine la iUmor. Ce rol va avea sportivul

0
7762

Cel mai nou sezon iUmor începe pe 16 septembrie și va fi difuzat sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, încă dinainte ca jurații să ajungă pe scena show-ului, pentru că, sub observația prezentatorilor, vor fi implicaţi în diferite jocuri cu miză importantă.

Este vorba despre un joker ce poate influenţa soarta unui concurent, dar şi a unui jurat, în timpul momentului realizat de unul dintre participanți. Premiera noului sezon vine cu un joker special – Cătălin Moroşanu.

„Când îl vezi pe Moroşanu, e clar! Adică nu te aştepţi la un concurs de goblen!”, a dezvăluit Cătălin Bordea, încă de la apariţia lui Cătălin Moroşanu în culisele show-ului de umor, în vreme ce Delia a completat amuzată: „Am simţit că se întâmplă ceva, aşa că mi-am pus pantalonii de luptă!”.

La rândul lui, Cheloo a spus: „Am toată stima pentru Moroşanu, este şi va rămâne unul dintre cei mai importanţi kickboxeri din România! Eu sunt fan Moroşanu! Omul ăsta chiar are suflet. În ring îţi trebuie pregătire fizică, tehnică şi suflet!”.

„Am un joker de pus la bătaie, aşa că vă provoc: cine reţine cele mai multe mişcări, exact în ordinea asta, şi le şi execută, câştigă!”, le-a mărturisit Cătălin Moroşanu juraţilor iUmor, la Antena 1.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

iUmor va avea premiera pe 16 septembrie Cosmin Natantinu va porni în căutatea celui mai talentat concurent al sezonului împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, în vreme ce Emi şi Cuza vor fi alături de participanţi, în culisele show-ului. „Ce pot să spun despre acest sezon? Cu siguranţă că e unul absolut plin de umor! Sigur că nu mă arunc acum să spun că toţi concurenţii care au venit în faţa noastră au fost cei mai inspiraţi, dar au şi ei rolul lor.

Va fi o demenţă controlată, deşi, pe ici pe colo, a fost greu de ţinut în frâu, cel puţin în ceea ce mă priveşte! Eu zic că n-ai scăpare, dacă te uiţi de la prima ediţie a noului sezon, cu siguranţă o să te uiţi până la final!”, dezvăluie Cosmin Natanticu, în vreme ce Delia completează: „E o nebunie de comedie, cum îi spune şi tagline-ul! E un sezon surprinzător, plin de momente spumoase, cu foarte mult reality, aşa cum v-am obişnuit!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here