S-a băgat și Dana Budeanu în cazul Simona Halep. Mesaj scurt despre scandalul de dopaj: Ce a spus vedeta

0
14741

Multe dintre vedetele din showbizul autohton s-au arătat dezamăgite de verdictul pe care l-au dat cei de la Sport Resolutions în cazul Simonei Halep. Printre acestea se numără și Dana Budeanu. Nu cu mult timp în urmă, designerul a făcut o postare inedită pe social media. Iată ce mesaj a transmis vedeta cu privire la cazul Simonei Halep.

Dana Budeanu, despre cazul Simonei Halep. Ce a spus vedeta
După cum bine știm, Dana Budeanu devine extrem de aspră când vine vorba lucruri care nu-i convin. De această dată, designerul s-a băgat în cazul Simonei Halep. Pe contul ei de Instagram, Budeanu a postat un mesaj, în care face referire la un articol despre fizioterapeuta care i-ar fi dat Simonei Halep suplimentul contaminat.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj
Pe 12 septembrie, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunța că Simona Halep a fost suspendată din tenis pentru o perioadă de patru ani. Decizia tribunalului independent nu este definitivă, prin urmare, sportiva poate face apel la TAS.

În toamna lui 2022, Halep a fost depistat pozitiv la roxadustat. De regulă, această substanță se administrează împotriva anemiei. Așa se face că, din luna octombrie a anului trecut, constănțeanca a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

Cine e Candice Gohier, fizioterapeuta care i-ar fi dat suplimentul contaminat Simonei Halep
După cum se arată în motivarea deciziei ITIA, Candice Gohier, fizioterapeută de origine franceză, ar fi cea care i-a dat sportivei suplimentul contaminat cu roxadustat. Franțuzoaica lucrează la Academia lui Mouratoglou din primăvara lui 2020, însă cu Halep a început să lucreze abia în aprilie 2022.

În vara anului trecut, Patrick Mouratoglou și Candice Gohier au decis ca Simona Halep să schimbe suplimentele pe care le lua la acel moment, cu suplimente de colagen. Conform informațiilor apărute în presă, Gohier este cea care a comandat produsele contaminate cu roxadustat. Lista de ingrediente ar fi fost verificată de atât de fizioterapeută, cât și antrenor. Cei doi au la concluzia că nu există nicio substanță interzisă în acele suplimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here