Motivul pentru care soția lui Firicel din „Las Fierbinți” nu are un nume în serial

0

Actrița Liliana Mocanu, în vârstă de 54 de ani, este soția lui Firicel din Las Fierbinți, personaj interpretat de Cuzin Toma, în vârstă de 46 de ani. Puțini sunt însă cei care știu de ce actrița nu are un nume în serial, așa cum se întâmplă în cazul celorlalți colegi de platou.

Unul dintre producătorii serialului de la Pro TV a spus adevărul. Firicel este personajul interpretat de actorul Cuzin Toma, în vârstă de 46 de ani. Pe de altă parte, soția sa din serial nu are un anumit nume, însă personajul este interpretat de actrița Liliana Mocanu, în vârstă de 54 de ani.

Dragoș Buliga, unul dintre producătorii serialului Las Fierbinți, a explicat de ce personajul respectiv nu are un nume.

„Noi nu explicăm multe lucruri în serial, iar asta vine de la scenaristul «Las Fierbinţi», Mimi Brănescu. De exemplu, când a plecat personajul lui Radu Gabriel, nu a explicat asta, de ce a plecat. Dacă am început aşa cu Liliana Mocanu nu am mai vrut să-i adăugăm nume pe parcursul serialului. Pentru că ar apărea ciudat ca după un sezon, două sau trei să-i mai apară şi numele. Şi atunci niciodată nu va avea un nume. Este greu de compus un dialog în care nu ai un nume”

Cine este Liliana Mocanu? Liliana Mocanu face parte din distributia Las Fierbinți de 9 ani. Actrița, născută în 1969, nu doar că are o carieră de succes, ci și o familie frumoasă. Are o fiică pe nume Ana. Mărturisea că este împlinită sufletește, mai ales că îi are și pe părinții săi alături. De altfel, se consideră o persoană superstițioasă, așa cum a mărturisit în cadrul unui interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.