Sarah Prodan a dezvăluit de ce nu are iubit: „Arăt perfect, mama arată perfect! Suntem unici, frumoși și…”

0

Sarah Prodan, a captivat atenția publicului după ce a strălucit în timpul unei apariții. Tânăra pare să urmeze cu succes pașii mamei sale, iar vacanța sa de vis în Paris a generat entuziasm printre admiratori.

Reacțiile pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, cu mulți bărbați oferind aprecieri și complimente. Imaginile postate au stârnit isterie printre fani, iar Sarah Dumitrescu a fost luată cu asalt, primind atât inimioare, cât și comentarii copleșitoare.

Fiica Anamariei Prodan pare să fie pe cale să cucerească și ea inimile publicului, atrăgând atenția prin prezența sa în mediul online.

“Te ador!,, , Super Regină” sau ,Ești superbă” au fost câteva dintre observațiile făcute de fani.

Sarah Prodan: ,,Arắt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă și-a făcut operații estetice și a ținut să pună capắt tuturor speculațiilor.

“Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ti faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepţi. În primul rând, suntem oameni cu 0 mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună” a spus Sarah Prodan.

Anamaria Prodan susținea anterior că nu a apelat la nicio intervenție estetică și exprima opoziția față de procedurile de “întinerire”.

Sarah a dat-o de gol pe mama sa

În trecut, Sarah Dumitrescu a dezvăluit că are o relație strânsă cu Anamaria Prodan și că se consultă chiar și în privința iubiților săi, având doar 22 de ani și fiind fiica cea mică a Anamariei Prodan, cu tatăl ei, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu cu care impresara a fost căsătorită.

“(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?)
Singură. Stau singură de la 12 ani…12 ani şi jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură”.

“(Reporter: Anamaria Prodan se bagã în relațiile tale?)
Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc.” a mai declarat fiica Anamariei Prodan.

Tânărul în fața căruia Sarah și-a deschis inima nu a fost potrivit pentru ea. Într-un interviu, tânăra a dezvăluit că a fost părăsită fără explicații, iar de atunci nu mai dorește să se implice în relații.

,Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a mai declarat
Sarah Prodan,

Sarah Prodan a rămas alături de mama ei chiar și după divorț. Tânăra recunoaște că viața lor s-a schimbat odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.