Momentul În Care Florin Piersic Apare Pe Scenă La Concertul Andrei. Solista Nu Bănuia Nimic Și A Rămas “Mască”

0

Andra a avut parte de o surpriză uriașă la Cluj, acolo unde pe 1 Decembrie a adunat 10.000 de oameni la Sala Polivalentă, la concertul de folclor Tradițional 2. Cătălin Măruță a reușit să-l aducă pe scenă pe legendarul Florin Piersic, fără ca soția lui să bănuiască ceva. Reacția Andrei a fost pe măsură, iar imaginile sunt cu adevărat emoționante.

Andra le-a oferit fanilor cel mai frumos cadou de Ziua Națională a României. Un concert de folclor și trăire românească, așa cum s-a numit spectacolul de la Polivalentă, de la Cluj. Ceea ce nu știa artista a fost faptul că pe scenă avea să urce unul dintre cei mai iubiți actori din România, nimeni altul decât Florin Piersic (87 de ani).

De această surpriză a fost responsabil Cătălin Măruță, care s-a întâlnit în avion cu Florin Piersic, pe ruta București-Cluj. Ceea ce a ieșit puteți vedea în imaginile de mai jos. Mărgelatu’ a fost ovaționat de public, iar Andra abia și-a găsit cuvintele după momentul de uluire.

„Nici Andra nu știe, nici frații noștri, Vitalie și Vasile Advahov, orchestra fraților Advahov. Am plecat de la emisiune, iar în avion m-am întâlnit cu o legendă. Acea legendă mi-a zis: «Măruță, cântă Andra la mine acasă? 10.000 de oameni aici, la Polivalentă? Vreau să vin să spun la mulți ani, România!» Nimeni altul decât Floooriiiiiin Piersiiiiiiic!„, a fost introducerea făcută de Cătălin Măruță.

Elegant, cu nelipsitu-i fular alb, deja brand personal, într-o formă senzațioanală pentru cei 87 de ani, Florin Piersic a cucerit publicul în cele câteva minute cât a fost prezent pe scenă. A îmbrățișat-o pe Andra, i-a sărutat mâna și a și glumit, spunând că el e cel care i-a nășit pe soții Măruță.

Andra, despre surpriza cu Florin Piersic: „Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic”
„Copii, vreau să vă spun atât: Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi. Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?„, a spus Florin Piersic.

„No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic„, a fost reacția Andrei, care după intonarea imnului național, pe Arena Națională, devine iar virală cu acest moment de la concertul de la Cluj.

„Un moment de neuitat la Tradițional 2 – Cluj, în fața a 10.000 de oameni! Nu știam că va urca pe scenă alături de mine unul dintre cei mai iubiți români, Florin Piersic! O surpriză care va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna”, a scris Andra, pe Instagram, în dreptul imaginilor.

Andi Moisescu, impresionat de concertul Andrei
Andi Moisescu, coleg cu Andra în juriul de la „Românii au talent” (PRO TV), a avut o reacție la cald, după ce a asistat la concertul Tradițional2. Andi a scris câteva cuvinte emoționante pe Instagram, care spun multe despre talentul și valoarea artistei noastre.

„Scriu la cald, proaspăt ieșit de la concertul Tradițional. Andra este o comoară a cărei valoare nu poate fi estimată. Pentru că ea crește în fiecare zi. Dincolo de talentul uriaș și vocea absolut divină, Andra mai are o calitate care mă emoționează și mă face să o ador: apropie oamenii și îi face mai buni„, a scris Andi.

Andra va susține Tradițional 2 și la București, pe 24 aprilie 2024, la Sala Palatului. La concertul de la Cluj, alături de ea au mai urcat pe scenă Mioara Velicu, Sava Negrean Brudașcu, Maria Dragomiroiu, Zdob și Zdub etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.