Delia nu s-a răzgândit! Susține în continuare că nu-și dorește copii: „Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori.”

0

Artista este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu (46 de ani) și, în ciuda căsniciei longevive, cei doi nu sunt și părinți. Au ales să ducă o viață liniștită, fără griji, să se ocupe de carieră și să colinde lumea în timpul liber.

Anul 2022 a făcut-o pe Delia să atragă multe antipatii, după ce a răbufnit din cauza întrebării pe care o primea cu insistență: „De ce nu faci un copil?”. Iată răspunsul ei care a încins spiritele în mediul online și a ajuns subiect de știre:

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!.”

„Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată”
La mai bine de un an de la răspunsul controversat, vedeta a făcut noi declarații, prin care și-a subliniat hotărârea. Timpul care a trecut nu a făcut-o să se răzgândească, așa că, de fiecare dată când are ocazia, își susține punctul de vedere. Asta nu înseamnă însă că vrea să îi influențeze pe cei din jur. Chiar a explicat, în cadrul unui podcast, că nu a încurajat pe nimeni să îi urmeze exemplul:

„În continuare cred că nu vreau să am copii. N-am încurajat oamenii. Mi s-a spus că greșesc pentru că sunt un model și dacă eu zic să nu facă copii, oamenii chiar n-o să mai facă și o să fim mai puțini. Cum ar fi să fie așa? N-am zis niciodată asta, faceți!”

Pentru că nu se teme să vorbească deschis în fața publicului său, a avut curajul să aducă noi argumente pentru a-și susține ideea. Din nou, cuvintele sale pot fi de neînțeles pentru unii, în timp ce alții o înțeleg perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.