Sarah Prodan Și-A Uimit Fanii Cu Noul Look. Iată Cat De Frumoasă Este Acum Fiica Anamariei Prodan

0

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look proaspătă. Tânăra a renunțat la părul blond în favoarea unei nuanțe mai naturale, de șaten închis.

Anamaria Prodan, o figură remarcabilă în România, atrage atenția a peste 1 milion de oameni pe rețelele sociale.

Cunoscută pentru cariera sa impresionantă în fotbal, precum și pentru familia sa minunată, Prodan este mamă a trei copii: Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Jr., sau „Bebeto”.

Sarah, cea mai apropiată de personalitatea mamei sale, și-a construit propria comunitate pe rețelele de socializare, unde este apreciată și urmărită cu atenție. Recent, ea și-a prezentat noul look, cu păr șaten, stârnind reacții pozitive în mediul online.

Oamenii au lăudat-o în secțiunea de comentarii: „Cât de bine îți stă!” // „Mult mai bine decât blond” // „Ești superbă!” // „Semeni cu Megan Fox”, „Nu te-am recunoscut!”

Sarah Prodan: ,,Arắt perfect!

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă și-a făcut operații estetice și a ținut să pună capắt tuturor speculațiilor.

“Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ti faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepţi. În primul rând, suntem oameni cu 0 mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună” a spus Sarah Prodan.

Anamaria Prodan susținea anterior că nu a apelat la nicio intervenție estetică și exprima opoziția față de procedurile de “întinerire”.

Tânărul în fața căruia Sarah și-a deschis inima nu a fost potrivit pentru ea. Într-un interviu, tânăra a dezvăluit că a fost părăsită fără explicații, iar de atunci nu mai dorește să se implice în relații.

,Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a mai declarat
Sarah Prodan,

Sarah Prodan a rămas alături de mama ei chiar și după divorț. Tânăra recunoaște că viața lor s-a schimbat odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.