Ștefan Bănică A Cântat Cu Soția Și Cu Copiii La Concertul De Crăciun. Violeta A Fost Ca O Divă Pe Scenă. Ce I-A Spus Tatăl Ei În Fața Publicului

0

Ștefan Bănică a oferit momente memorabile la Sala Palatului, în cadrul concertelor de Crăciun începute pe 7 decembrie. În compania soției sale, Lavinia, și a copiilor lor mai mari, artistul a adus-o în premieră pe scenă frumoasa sa fiică, Violeta. Aceasta a strălucit ca o veritabilă vedetă, contribuind la atmosfera unică a evenimentului familial.

Patru concerte la București, în perioada 7-10 decembrie, unul, la Cluj, pe 16 decembrie. De 20 de ani, Ștefan Bănică face show la Sala Palatului în preajma Crăciunului, iar anul acesta le-a pregătit spectatorilor o serie de surprize.

„A fost o primă seară de vis la CONCERTUL ANIVERSAR DE CRĂCIUN 20 DE ANI! Mulțumesc celor care au venit din Bucuresti și din alte orașe din țară, ca să fie alături de noi! Urmează încă trei seri de poveste la Sala Palatului, iar pe 16 decembrie, la Cluj”, a scris Ștefan Bănică, pe Facebook, după prima seară, când a marcat și o premieră în cariera lui.

Artistul a cântat pentru prima oară alături de fiica lui și a Andreei Marin, Violeta, iar momentul a fost cu adevărat emoționant.

Ștefan Bănică, despre Violeta:

“Este prima oară când ea cântă în fața unui public…Dacă nici eu nu știu să vă fac surprize… O lumină pe ea, să o vedem„, a spus Ștefan, pe scenă, după ce a anunțat că va cânta cu Violeta. „Ești superbă!”, a fost reacția lui, când și-a văzut fata de 16 ani sub lumina reflectoarelor.

“Să mergem mai departe, noi doi știm ce avem de făcut și de spus. Ea a venit cu linia melodică, eu am dus-o mai departe, cântecul nostru nu e înregistrat nicăieri, nu am fost în studio, e prima oară când îl cântăm în fața unui public, este prima oară când ea cântă în fața unui public.

“O să avem nevoie de tot sprijinul vostru, pentru că sunt un pic emoționat, puteți să aprindeți telefoanele, să facem atmosferă, pentru că am de gând să filmăm acest moment și, cine știe, poate la un moment dat o să-l folosim într-un videoclip.”

“Sper să vă placă, este prima noastră compoziție împreună, se numește «În felul meu»„, a mai spus Ștefan Bănică, pe scenă. Se pare că, după concert, Violeta a inaugurat seria petrecerilor de ziua ei, căci s-a pozat cu un tort aniversar, într-o celebră berărie din oraș.

“Love my dad (n.r. îmi iubesc tatăl)”, a scris Violeta pe Instagram, în dreptul unor imagini de la concert.

Surprizele nu s-au încheiat, însă, căci Ștefan i-a adus pe scenă, pe rând, și pe soția sa, Lavinia, dar și pe fiul lui cel mare, Radu Ștefan, care a devenit solist și actor cu acte în regulă.

“Vreau să spun așa, că până acum ai fost copilul meu, băiețelul meu, după care acum patru ani, înainte de pandemie, ai fost studentul Radu Ștefan Bănică, iar acum nu te-am invitat din legături de rudenie, ci l-am invitat pe actorul Radu Ștefan Bănică„, i-a spus Ștefan fiului său, după care sau îmbrățișat

Minunat a fost și momentul cu Lavinia, care și-a făcut apariția pe scenă într-o rochie roșie, cambrată, care i-a venit superb. Cei doi au cântat „Doar un Crăciun cu tine”.

Ștefan Bănică are trei copii

Ştefan Bănică are trei copii cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu, a împlinit 21 ani şi a absolvit UNATC. Și-a deschis și o afacere în buricul Capitalei și a moștenit șarmul celebrului său tată.

Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (48 de ani), născută pe 15 decembrie 2007. Anul acesta împlinește 16 ani. Actuala soție, Lavinia (39 de ani), i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019. Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu în perioada 1994-1999. În ianuarie 2006, artistul s-a însurat cu Andreea Marin, însă în octombrie 2013 anunțat divorțul, pe Facebook. Din 2013, Bănică este într-o relație cu solista Lavinia Pârva, pe care a luat-o de soție în 2017, în cadrul unei ceremonii discrete, în Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.