Anamaria Prodan rupe tăcerea

0

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre onorariul de la „America Express”, după ce s-a zis că a primit 50.000 de euro: „Eu nu-s o prezență ieftină”

Anamaria Prodan a fost invitat special la „America Express”, unde a făcut echipă pentru o etapă cu Cătălin și Romică Țociu. Impresara le-a purtat noroc celor doi, căci după probe solicitante, ei au și câștigat imunitatea.

La etapa a șaptea pe Drumul Soarelui, ultima din Ecuador înainte de trecerea în Argentina, la careul la care s-au adunat echipele rămase în competiție a avut loc o surpriză de proporții pentru Romică și Cătălin Țociu. Echipei lor li s-a alăturat Anamaria Prodan în aventura „America Express”.

Aventura a copleșit-o pe vedetă, care a renunțat cu greu la bijuteriile ei, la bani, dar și la telefonul mobil înainte de a începe cursa. Probele au pus-o la mare încercare, dar și cazarea, care a fost extrem de problematică. „N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva. Asta nu era o casă, era un loc părăsit”, a fost reacția ei când a văzut casa în care trebuia să doarmă.

Anamaria Prodan: „Ce bani câștig eu este strict problema mea” Experiența s-a încheiat cu bine pentru vedetă, dar și cu o victorie, căci la finalul cursei, ea, Cătălin și Romică Țociu au ajuns primii la prezentatoarea Irina Fodor și au primit imunitate. Pentru cele cinci zile de competiție, Click scrie că impresara ar fi primit un onorariu în valoare de 50.000 de euro, 10.000 de euro pentru fiecare zi în competiție.

Aceeași sursă precizează că impresara este cel mai bine plătită concurentă de până acum. Anamaria Prodan nici nu a confirmat, nici nu a infirmat suma, însă a precizat că apariția ei nu e o „prezență ieftină deloc”. Tot ea a negat că ar fi primit 2.500 de euro pe zi, o altă sumă care se vehicula prin presă. „Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici.

Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme. Eu pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.