Anamaria Prodan îi dă dreptate lui Gigi Becali în privința bărbaților care se căsătoresc de mai multe ori: „Dacă o mai lași și pe a doua și o iei pe a treia… e blestem”

0

Anamaria Prodan a găsit puterea să treacă mai departe după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, însă nu va uita niciodată de trădarea bărbatului pe care l-a iubit enorm. Impresara i-a dat dreptate lui Gigi Becali în ceea ce privește bărbații care se căsătoresc de mai multe ori.

Anamaria Prodan este o femeie puternică, însă a avut un șoc când Laurențiu Reghecampf i-a cerut divorțul și a decis să o părăsească pentru Corina Caciuc, femeia cu care avea o relație extraconjugală. Impresara a suferit enorm, însă cei trei copii au ajut-o să treacă peste această situație grea din viața ei.

Pe una dintre rețelele de socializare, Anamaria Prodan a repostat un video cu Gigi Becali, unde latifundiarul din Pipera vorbește despre bărbații care aleg să se căsătorească de mai multe ori.

Patronul FCSB îi critică pe cei care își părăsesc soțiile pentru alte femei. Se pare că vedeta este de acord cu spusele acestuia, motiv pentru care publicat filmulețul pe Instagramul personal.

„Băi, nebunule, păi, dacă tu ai lăsat-o pe nevasta ta și iei una mai frumoasă, o să ai tu fericire? Păi, bă, ți-a dat Dumnezeu dar. Ai aruncat darul lui Dumnezeu, că prima soție e dar, orice s-ar întâmpla.

Poți s-o iei și pe a doua, a doua este mila. Dumnezeu din milă de bărbat, care e nemernic, nu-l lasă fără soartă, fără femeie, că așa i-a legat. Păi, dacă o mai lași și pe a doua și o iei pe a treia… a treia e blestem”, spunea Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.