Delia, Într-O Nouă Ipostază Cool. Unde S-A Fotografiat Artista

0

Delia a stârnit din nou reacții în social media după ce s-a pozat într-o ipostază cu adevărat surprinzătoare. De data asta, artista a făcut o scurtă plimbare pentru câteva cumpărături în piața Obor din București, iar apariția ei nu a trecut deloc neobservată.

Delia a publicat pe Instagram mai multe imagini de la plimbarea prin piața Obor din București. În plus, cântăreața a folosit și mijlocul de transport în comun din Capitală, mai exact metroul, și nu a ratat ocazia de a se fotografia. Îmbrăcată într-o ținută compusă din haine oversized, cântăreața a împărtășit și cu fanii experiența, iar reacțiile din partea lor au fost împărțite. „Accesoriul” vedetei care a atras atenția a fost tocmai o sacoșă de rafie, în care vedeta și-a depozitat cumpărăturile.

Ulterior, au apărut și comentariile urmăritorilor. „Haterii vor spune că ți-ai luat metrou privat”, „Bine ai venit printre muritori!”, „Dacă mamaia te-ar putea vedea sunt sigură că ar fi mândră cu cât stil porți „sacoșa” aia”, „Și îmbrăcată în sacoșa aia, tot o frumoasă rămâi!”, „Ador sacoșa”, „Ce mișto!”, sunt o parte dintre comentariile primite de Delia.

Delia a fost criticată de mai multe ori pentru stilul ei vestimentar. Artista este cunoscută pentru ținutele excentrice pe care le poartă, însă acestea nu sunt de fiecare pe placul fanilor. Într-un clip publicat pe TikTok, cântăreața a răspuns acestor critici, spunând că prin natura meseriei sale abordează un stil mai extravagant, mai ales pentru că fanii care merg la concertele ei se așteaptă să vadă lucruri spectaculoase.

„Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea „Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”… orice ar însemna asta… Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice: „Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert.” Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) „De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, a transmis Delia pe TikTok.

Acum ceva timp, Delia a spus cum se raportează la criticile primite pe social media. Artista a precizat că este obișnuită cu expunerea, având în vedere faptul că se află de mulți ani în lumina reflectoarelor, dar nu consideră că artiștii trebuie să ofere explicații celorlalți pentru tot ceea ce fac.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a declarat Delia în cadrul unui interviu pentru Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.