Andreea Esca, petrecere rafinată de Crăciun, la Paris, cu socrii, cumnații, nepoții, soțul și copiii. Nimic fițos, nimic opulent, doar bun gust și voie bună.

0

Andreea Esca a confiscat toate inimioarele de pe Instagram cu pozele ei superbe, din Franța.

Andreea Esca a petrecut Crăciunul la părinții soțului ei, așa că Alexia și Aris au putut să-și revadă bunicii din Franța și să le povestească toată aventura lor de la America Express.

Cum a arătat Crăciunul în familia Andreei Esca. Sora și cumnatul lui Alexandre Eram au fost gazdele perfecte.

Nu mai este o noutate pentru nimeni că Andreea Esca trebuie să își împartă sărbătorile între două case, cea a părinților ei, Dumitru și Lucia Esca, și cea a socrilor ei, Melkom și Anne Eram.

Crăciunul 2023 a găsit-o la Paris, alături de soțul ei, Alexandre Eram și cei doi copii ai lor, Alexia și Aris, de care s-au îndrăgostit, mai nou, toți fanii America Express. Frații Eram și-au revăzut, astfel, bunicii paterni, care locuiesc în Franța, la Paris, și au avut ocazia să le povestească toată aventura lor din America Latină.

Cum a arătat Crăciunul în familia Andreei Esca

„Crăciunul la bunicii de la țară. De la țara lor! Noel, Paris, 2023. Merci, Mel Eram și Antoine Drubigny”, a scris Andreea Esca, în dreptul pozelor publicate pe Instagram.

Mel și Antoine sunt cumnații ei, care și ei au doi copii, adică verișorii primari ai Alexiei și ai lui Aris. Mel este sora lui Alexandre Eram și chiar seamănă foarte mult, mai ales în poza cu ei doi, din tinerețe.

Socrii Andreei Esca au fost niște bunici fericiți, cu nepoții și copiii alături, iar zâmbetul a fost cel mai de preț accesoriu al lor. Totuși, nici ținutele nu au putut trece neobservate, căci părinții lui Alexandre Eram au oferit, mereu, o lecție de stil. Soacra Andreei Esca a purtat la cina festivă o rochie grena, iar socrul, un costum impecabil.

Andreea Esca face audiență și cu dansul

Andreea a pozat și aranjamentul mesei, muntele de cadouri, de sub brad, dar și momentul în care cumnata ei cu trup de manechin pregătește cina. „Chef-ul nostru de Crăciun este mai sexy decât al vostru”, a scrie știrista de la PRO TV pe poza cu sora soțului ei.

Nu a lipsit dansul, una dintre activitățile preferate ale Andreei. Ea a dansat cu fiul ei, chipeșul Aris, iar Alexia a dansat cu unchiul ei, Antoine. Melodiile pe care le-am recunoscut sunt „Joe le taxi” (Vanessa Paradis) și „L’amour C’est Comme Une Cigarette” (Sylvie Vartan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.