Mihai Nesu reușește să se recupereze după accidentarea gravă

0

Mihai Nesu continuă să inspire și să impresioneze prin curajul și forța sa interioară, după ce a reușit să renunțe la scaunul cu rotile în urma accidentării care l-a lăsat paralizat acum șapte ani.

Pe pagina sa de Facebook, dedicată lui Mihai Nesu, a fost postată o imagine cu fostul fotbalist fără scaunul cu rotile, strângând sute de aprecieri și reacții pozitive.

Accidentarea gravă suferită în timpul unui antrenament al echipei FC Utrecht l-a lăsat pe Mihai Nesu paralizat și a schimbat complet viața acestuia. A trecut prin momente extrem de dificile, fiind părăsit de soție și pierzându-și părinții. Cu toate acestea, el a demonstrat o forță și o determinare incredibile, continuând să lupte pentru însănătoșirea sa.

Reușita lui Mihai Nesu de a renunța la scaunul cu rotile simbolizează un pas important în procesul său de recuperare și o dovadă a voinței sale de a-și reconstrui viața. Este un exemplu inspirațional de putere interioară și reziliență pentru toți cei care se confruntă cu dificultăți în viață.

Această imagine postată pe pagina de Facebook intitulată „Uniti pentru Mihai”, dedicată lui Mihai Nesu, a adunat numeroase reacții pozitive și încurajări din partea susținătorilor și a celor care admiră curajul și determinarea sa.

Este un semn că, cu determinare și sprijin, se pot depăși chiar și cele mai mari provocări și se poate obține o stare de bine și împlinire personală.

Mihai Nesu este un exemplu de luptător și un adevărat erou al vieții, care ne amintește că putem trece peste orice obstacol și că suntem mai puternici decât credem. Cu perseverență și hotărâre, putem să ne depășim limitele și să învingem orice situație dificilă.

Mihăiţă Neşu primeşte o pensie infimă, de 100 de euro, din partea statului român. La aceasta se adaugă o pensie de însoţitor în valoare de 300 de euro. De asemenea, Mihăiţă Neşu mai primeşte o pensie de 3000 de euro de la statul olandez.

“Mă impresionează foarte mult tot sprijinul oamenilor de după accident. Asta e cel mai impresionant lucru din viața mea, după accident, dragostea oamenilor pentru mine.

Sunt fericit că, după atâția ani, prognoza medicilor de la început nu s-a adeverit, când ziceau că n-o să pot să respir singur și n-o să pot mișca nimic, mă bucur că pot să repir singur.

Mihai Neşu a vorbit şi despre cel mai dificil moment prin care a trecut după accidentul îngrozitor suferit în Olanda.

„În 2014 am avut o problemă de sănătate și am ajuns la Spitalul de Urgență din Oradea și cam toată lumea din jur credea că mor și atunci a fost un pic de panică„, a spus fostul fundaş al Stelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.