Calin Donca da de pamant cu Dorian Popa

0

Deși încă nu a scăpat de problemele cu legea, Călin Donca a fost eliberat din închisoare și se afla acum în arest la domiciliu. Din confortul proprie case, milionarul brașovean a vorbit despre perioada grea prin care a trecut și despre prietenii care s-au evaporat imediat atunci când a avut probleme. Printre aceștia s-a numărat și Dorian Popa, iar Călin Donca nu a ezita și l-a taxat dur.

Călin Donca a fost arestat în luna septembrie, fiind acuzat de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipulare a pieței de capital. Însă, după trei luni petrecute în închisoare, tribunalul Brașov a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, așa că afaceristul a fost eliberat. Acum, acesta a făcut primele declarații despre tot ce s-a întâmplat și l-a luat în vizor pe Dorian Popa.

Călin Donca: „Îi disprețuiesc”
Atunci când a fost arestat, Călin Donca era partener de afaceri cu Dorian Popa. Prietenia celor doi s-a legat în momentul în care artistul a căutat un specialist în panouri fotovoltaice și a dat de afaceristul din Brașov. Cei doi s-au asociat imediat și au defilat împreună în mediul online cu afacerea pe care au pus-o pe picioare.

Dorian Popa a plătit sume mari de bani pentru panouri solare folosite atât în propria locuință, cât și pentru un parc votovoltaic. Însă, deși apăreau împreună și părea că au devenit prieteni buni, după ce Călin Donca a fost arestat artistul s-a dezis de el, iar asemenea lui au fost mulți. Dorian Popa a șters toate postările în care apărea alături de afacerist și l-a dat uitării imediat.

Acum, Călin Donca le bate obrazul așa zișilor prieteni care l-au lăsat la greu, iar în fruntea acestora se află Dorian Popa. Milionarul brașovean spune că a fost extrem de dezamăgit, însă a învățat și o lecție importantă despre oamenii pe care ar trebui să îi aibă în jurul lui.

„Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el.

Așadar, prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a declarat Călin Donca, potrivit fanatik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.