Eva Măruță, Ca O Păpușă În Rochie Elie Saab, De Revelion. Cât Costă Ținuta Purtată De Fiica Andrei Și A Lui Cătălin Măruță

0

Eva Măruță este o mică fashionistă deja! În vârstă de 8 ani și jumătate, fiica artistei Andra și a prezentatorului TV Cătălin Măruță a purtat de Revelion o rochie ce poartă semnătura designerului de origine libaneză Elie Saab. Eva Măruță, actriță principală în comedia „Tati part-time”, film care are premiera în cinematografe pe 2 ianuarie 2024, calcă pe urmele părinților ei. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță are deja în garderobă ținute ce poartă semnatura unor designeri celebri, iar în noaptea dintre ani a purtat o rochiță verde, marca Elie Saab, al cărei preț este de 1 126 de dolari, pe site-ul harrods.com. La reduceri, ținuta poate fi achiziționată, în prezent, cu 371 de dolari.

Cât costă rochia purtată de Eva Măruță de Revelion

„Am început noul an așa cum am dorit – cu toată familia alături! Să fie un an plin de iubire și reușite pentru fiecare! Să aveți un an plin de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi!” a scris Andra pe Instagram, după Revelion, acolo unde a publicat o fotografie de familie. În imagine, artista apare alături de Cătălin Măruță, dar și de cei doi copii, David și Eva.

În timp ce prezentatorul și fiul său au optat să poarte un costum clasic, negru, cu papion, iar Andra o rochie lungă neagră cu argintiu, micuța vedetă a familiei, Eva Măruță, a strălucit în rochița verde, ce poartă semnatura Elie Saab.

Eva Măruță poate fi urmărită în comedia „Tati part-time” De astăzi, 2 ianuarie 2024, Eva Măruță poate fi urmărită în comedia „Tati part-time”, în care are rol principal, alături de actorul Alex Bogdan. Scenariul este scris de Matei Dima, alias BRomania, alături de Letiţia Roşculeţ. Din distribuția filmului face parte și fratele Evei, David Măruță, dar și actori cunoscuți ca Alexandru Ion, George Ivașcu, Răzvan Vasilescu, Raluca Aprodu, Mihaela Teleoacă, Ioana Casetti, Ioan Cortea.

„Filmul acesta este o parte din inima mea” „Pentru mine, filmul acesta este o parte din inima mea și a fost o experiență de neuitat”, a spus Eva, la avanpremiera filmului „Tati part-time” care a avut lor pe 28 decembrie 2023, la Cineplexx Băneasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.