Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut al treilea copil

0

Ecaterina Ladin, în vârstă de 40 de ani, a devenit mamă pentru a treia oară, la final de an 2023. Dalida din „Las Fierbinți” a adus pe nume un băiețel și a publicat prima imagine cu acesta, alături de care atașat un mesaj.

„Când eram mică, la noi în casă de sărbători tot timpul era multă lume mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă!

Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru. Vă mulțumesc pentru empatia, dragostea și profesionalismul dumneavoastră. Încă o experiență fără cusur la @Spitalul Universitar de Urgență Elias (…).

La mulți ani, oameni minunați!”, a scris Ecaterina Ladin în dreptul imaginii de pe Facebook. Ecaterina Ladin a vorbit despre salariul de la PRO TV În urmă cu ceva timp, Ecaterina Ladin, cunoscută ca Dalida din „Las Fierbinți”, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a povestit despre serialul în care joacă.

Actrița, Dalida din „Las Fierbinți”, spune că în topul celor mai bine plătiți, în vârf, se află Mihai Bobonete. Vedeta susține că ea se află după Cuzin Toma când vine vorba despre banii încasați de la PRO TV. „Bine, în capăt de tot cred că e Bobo, ăștia care au cel mai mult. Nu prea am cum să zic, e un contract de confidențialitate acolo”, a declarat Ecaterina Ladin în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Actrița nu a putut să dea prea multe detalii despre salariu, deoarece contractul pe care îl are cu PRO TV este confidențial. Ecaterina Ladin a povestit că filmează pentru „Las Fierbinți” și câte 12 ore pe zi, de la 7 dimineața până la 7 seara. „Se filmează 12 ore pe zi. De la 7 dimineața la 7 seara. Un episod, ca pagini de text, se filmează în 2-3 zile. Recordul cred că a fost când am filmat 1 Decembrie acum câțiva ani și s-au filmat două nopți. Pregătirea a început de dimineață”, a dezvăluit Dalida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.