Gabriela Cristea, Umilită De Fani După Masa De Revelion: „Peste 3 Ani Va Arăta Ca Un Dulap”

0

Gabriela Cristea nu a scăpat nici de data aceasta și a fost umilită de fani după ce a postat imagini de la masa de Revelion. Prezentatoarea TV a fost ținta ironiilor internauților care au acuzat-o că a exagerat cu mancarea. Cu toate acestea, Gabriela Cristea pare să nu fie afectată de replicile acide ale contestatarilor.

Gabriela Cristea a avut parte de un Revelion de poveste cu Tavi Clonda şi alţi 25 de invitaţi. Fanii au fost însă extrem de critici cu vedeta după ce au văzut filmuleţele de la petrecere.

Gabriela Cristea, umilită de fani după masa de Revelion
Gabriela Cristea are o relaţie specială cu fanii de pe reţelele de socializare, cu care împărtăşeşte cele mai intime detalii dijn viaţa ei. Dar, ceea ce e prea mult poate dăuna uneori imaginii, astfel că vedeta de televiziune a avut parte de multe critici de sărbători. De la modul cum se îmbracă, până la modul cum arată bradul de Crăciun, fanii au găsit pretexte de a o irnoiza pe Gabriela Cristea. Masa de Revelion a fost cireaşa de pe tort!

Clipul video postat de Gabriela Cristea a atras foarte multe critici pe baza faptului că a exagerat cu mâncarea. În ciuda răutăților din mediul online, Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură frumos de sărbători în preajma persoanelor dragi, fără a acorda atenție nenumăratelor comentarii pline de ironie pe care le primesc din partea conaționalilor lor. Aceștia nu au putut trece neobservată cantitatea de mâncare consumată de vedeta de televiziune, cât și multe alte detalii.

„Asta peste 3 ani va arăta ca un dulap, și fața umflată de băutură și cârnați, colesterol la greu, inima face hâc, și gata. Soțul se duce cu altele. The End.”
„Prea multă mâncare. O să deveniți din ce în ce mai umflați! Ce rost are? Întreb și eu.”
„Eu chiar nu vă înțeleg: vă pregătiți cu toate bunătățile pentru Crăciun și plecați în vacanță. De ce nu petreceți la voi acasă? Că aveți o casă așa de frumoasă!”
„Așa e frumos să vă distrați. Bravo! Dar tot timpul cu degetul ăla în gură după fiecare mămăligă sau cârnat puse în farfurie, mie îmi dă cu virgulă… Adică nu se face așa, îl bagi în gură, îl lingi, apoi pui mâncarea… Nu știu, nu e ok.”
„Dați și la săraci că poate n-au o bucată de pâine. Nu vă mai lăudați voi”, au fost doar o parte din comentariile răutăcioase scrise la postarea cu pricina.

Gabriela Cristea, dezvăluiri din intimitate
Prezentatoarea de la Antena Stars le-a împărtășit fanilor cum reușește să mențină flacăra pasiunii vie în cuplu, după ce a devenit mămică. Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au două fetițe care le aduc zilnic bucurii, iar familia lor este extrem de bine închegată. Împreună se ocupă de creșterea micuțelor, iar asta le ocupă aproape tot timpul.

Periodic, cei doi merg într-o escapadă romantică în care să se bucure de intimitate și să se reconecteze ca parteneri. Iar când se întâmplă acest lucru, micuțele petrec timp cu bunica lor, mama lui Tavi Clonda, cu care adoră să stea.

„Ideea este ca atunci când rămâi fără copii, că ei pleacă în treburile lor, să nu te trezești lângă un necunoscut, ci să rămâi lângă partenerul tău, cu care ți-ai început viața de familie”, au declarat Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.