Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță în Australia. Cât costă o noapte la hotelul în care s-au cazat: „Uitați ce priveliște!”

0

Andreea Bălan a călătorit singură din România în Australia, unde iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea, se afla deja în turneu.

După un an plin, cuplul se bucură de o bine meritată pauză la cald. Andreea Bălan a postat în mediul online un jurnal de călătorie. Solista a zburat din România în Doha, capitala Qatarului, unde a avut o escală de 5 ore înainte de a se îmbarca într-un zbor de 14 către Brisbane, Australia.

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță în Australia „Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Deși zborul a fost foarte lung, Andreea Bălan a ajuns în Australia odihnită, deoarece a dormit și a mâncat foarte bine. „Sunt întâmpinată și condusă către iubitul meu Victor, care mă așteaptă cu nerăbdare”, mărturisește cântăreața pe Instagram.

Victor Cornea se afla deja în Australia, unde participă la o serie de turnee care vor culmina cu Australian Open.

„După un drum de câteva minute în sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu de care mi-a fost foarte, foarte, foarte dor. Ne iubim cel mai mult și ne-a fost foarte dor unul de celălalt. Abia aștept aventura australiană!”, povestește Andreea Bălan în jurnalul de călătorie.

A încheiat videoclipul cu prezentarea camerei de hotel în care ea și Victor vor fi cazați în următoarele zile. „Ia uitați ce priveliște!”

Cuplul a rezervat o cameră în hotelul W Brisbane, care, în această perioadă din an, costă între 1.134 și 2.793 de lei pe noapte, potrivit Booking.ro.

Costul depinde de priveliștea și dimensiunea camerei, precum și de alte facilități, precum micul dejun și accesul la piscină, printre altele.

Andreea și Victor s-au cunoscut online, după ce sportivul i-a scris: „Felicitări, Andreea, ești genială!”. Mesajul a venit ca răspuns la un interviu viral de-al artistei, în care vorbea despre spiritualitate.

Deși, de regulă, ignoră mesajele primite de la bărbați pe rețelele sociale, Andreea a fost intrigată de Victor. Între cântăreață și tenismen este o diferență de vârstă de 9 ani.

„Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără. Nu se simte, nu se vede. Întotdeauna am simțit că voi fi alături de cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără. Sufletul meu este tânăr și mă comport copilărește”, a declarat Andreea Bălan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.