Dani Oțil Și Soția Sa Au Dormit Tot Revelionul În Maldive, Iar Explicația Dată De Prezentatorul TV A Uimit Pe Toată Lumea. Ce A Urmat: „Mai Papă Și Tu Niște Jumeri”

0

La trecerea dintre ani, vedetele din România au petrecut pe cinste. Unele au făcut prezența în cluburile de fițe, alții au plecat în vacanțe exotice, dar toți s-au distrat de minune. Din a doua categorie au făcut parte și Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, cei doi plecând în vacanță în Maldive. Însă, chiar dacă au decis că vor petrece Anul Nou pe plajă, în nisipul cald, aceștia au reușit cumva performanța de a rata Revelionul.

După un an greu și destul de obositor, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au decis că este timpul pentru o vacanță. Așa că la final de an, cei doi și-au făcut bagajul și au plecat în Maldive, acolo unde plănuiau să sărbătorească Revelionul. Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ratat Revelionul
Așa cum spuneam, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis că merită o vacanță lungă la final de an. Cei doi își imaginau că o să aibă un concediu liniștit, lipsit de peripeții, însă nu a fost așa. Mai întâi, cei doi s-au confruntat cu câteva probleme la aeroport și asta pentru că bagajul lui Dani Oțil s-a pierdut.

Mai apoi, când au ajuns în Maldive, Dani Oțil și Gabriela au fost întâmpinați de o ploaie torențială, care le-a cam anulat planurile. Însă, cireașa de pe tort a fost faptul că aceștia au ratat Revelionul. Obosiți după un an întreg de muncă, dar și extenuați de peripețiile de pe drum, cei doi soți au decis ca înainte de a începe petrecerea de Revelion să tragă un pui de somn.

Doar că somnul nu a fost un „pui”, ci mai degrabă un maraton. Cuplu a dormit de la ora 21 până a doua zi la ora 10. Atunci când s-au trezit au avut parte de un șoc, însă nu s-au supărat prea tare pentru că au ratat Revelionul, ci s-au bucurat că somnul bun le-a încărcat bateriile, putându-se bucura de restul zilelor de vacanță.

„La mulți ani!!! Am dormit de la ora 21 până la ora 10. A fost un an greu 2023”, a scris Gabriela Prisăcariu, în mediul online, făcând haz de necaz.

Imediat după ce s-au trezit din lungul somn, Dani Oțil și Gabriela au ieșit la distracție. Cei doi au făcut prima oprire la un bar, așa că au dat startul petrecerii de Revelion pe care au ratat-o. Gabriela Prisăcariu a imortalizat momentul și l-a prezentat și fanilor din mediul online, care au reacționat imediat. Unii dintre aceștia nu au fost prea drăguți, făcând diverse ironii pe seama ținutei aleasă de partenera matinalului.

„Mai Papa și Tu Niște Cârnați și Jumeri… Îți cad Pantalonii De pe Tine / Mă mamaie! Pune mana și mănâncă ceva ca nu mai stau pantalonii pe tine și te trage la şale! / Știți ce frumos e în România? Bate vântul așa tare, cum să mergeți acolo cu atâta nisip, soarele ăla prea puternic, vai, nu aș pute”, au fost unele din comentariile internauților.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au sărbătorit Revelionul în prima zi a anului /Foto: Instagram

„Avem o regulă nescrisă”
De când au devenit părinți, programul Gabrielei Prisăcariu și a lui Dani Oțil este unul destul de încărcat. Pe lângă viața profesională, cei doi se ocupă îndeaproape și de micuțul Tiago, fapt ce le consumă multă energie și face aproape inexistent timpul petrecut în doi.

Așa că matinalul de la Antena 1 și partenera sa au stabilit o regulă clară, care să le permită să se mai bucure și unul de altul. Astfel, regulat, cei doi își plănuiesc câte o mică vacanță, de doar câteva zile, în care să fie numai ei doi.

„Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la o perioadă ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi și simt din plin acel timp. Vă dați seama că îl iubim pe Tiago de suntem leșinați, dar contează extrem de mult acele câteva zile să fie doar pentru noi doi. Acasă ne întâlnim, dar nu avem timp de noi”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.