Camelia Pătrășcanu Horoscop Ianuarie 2024

0

Horoscop ianuarie 2024, realizat de Camelia Pătrășcanu.

Este o perioadă semnificativă pentru multe semne zodiacale. În prima jumătate a lunii, doar Uranus e retrograd, deci sunt multe lucruri de făcut. Începem cu planuri mari chiar din primele zile. Din 4 ianuarie, Marte este instalat în Capricorn și putem lua decizii îndrăznețe care schimbă traiectoria vieții.

BERBEC

Pentru Berbeci, zilele sunt mobilizatoare. E importantă etapa de informare. Primesc vești, fac cercetări, caută anumite informații, citesc texte, cărți, care îi luminează în funcție de ce vor ei să afle. Se interesează despre legi sau reguli.

TAUR

Taurii au un început de an cu un ochi vigilent asupra celorlalți. La unii urmăresc dacă își fac corect treaba, dacă au înțeles ordinele primite. Sunt multe diligențe pe lângă autorități după 4 ianuarie. Trebuie să fie un pic insistenți cu oficialitățile. Pot lua niște decizii atipice pentru ei, curajoase, poate incomode.

GEMENI

Gemenii au un început de an relațional. Aproape că depind de cei din jur. După aspecte, scapă după 4 ianuarie de tendința de a-i sâcâi pe ceilalți. Devin un pic mai atenți la efectele pe care le produc și sunt mai eficienți.

RAC

Racii au avut un final de an obositor, cu multe activități. Sunt mai atenți la comportamentul celor din jur față de ei. Se pot gândi la modalități de a fugi, de a se separa, de a-și crea un spațiu de siguranță. Au după 4 ianuarie un Marte în Capricorn destul de aspru. Nu stau să negocieze, să dea sfaturi partenerilor.

LEU

Pentru Lei, primele săptămâni din 2024 sunt cu muncă. Sapă adânc pentru a ajunge la diamante, dar sunt motivați. Au un obiectiv, o miză, un câștig de urmărit cu asiduitate.

FECIOARĂ

Fecioarele au inspirație, creativitate, mobilizare. Voința e cea subliniată de astre. Trag de ele, dar într-un sens bun. Evoluează frumos, progresează. Țintesc sus. Vor să aibă realizări mai mari decât în 2023 și au și oportunități mai mari. Cumva simt că urmează un salt și trebuie să se pregătească pentru el. Toată perioada de început de 2024 e important să fie în formă mentală și sufletească.

BALANȚĂ

Pentru Balanțe, primele săptămâni sunt mai liniștite. Au nevoie să își încarce bateriile, să mai stea un pic în tihnă. Căminul și casa sunt importante sau propriul lor spațiu.

SCORPION

Scorpionii sunt preocupați de a-și eficientiza activitatea, de a câștiga bani din mai multe surse. Sunt bani isteț negociați. Profită de orice avantaj contractual și pot stabili niște noi acorduri, o punere în valoare a muncii lor. Au de lucru cu autoritățile sau cu actele oficiale.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au preocupări financiare. Trebuie să muncească mult. Nu cheltuie, adună. Își vând bine capacitățile. Sunt bine văzuți pentru talentele și înzestrările lor profesionale. Nu se mulțumesc cu puțin.

CAPRICORN

Capricornii au accent pe voință. Poate că nu și-o pot impune, dar o au. S-ar putea să fie nemulțumiți sau contrariați de faptul că nu mai funcționează presiunile asupra celor din jur. Au mult de lucru cu ei ca să vadă cum stau, cum stau cu sănătatea, care e tonusul.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au parte de relaxare. Au nevoie de mai mult timp pentru a intra în rezonanță cu energia anului. Pot simți nevoia să își încarce bateriile mai mult după eforturile depuse de sărbători. Nu intră în forță în 2024. Un alt lucru interesant e că dacă de sărbători au acordat atenție celorlalți, cumva încep să se concentreze mai mult pe nevoile lor, pe sănătatea lor, să se extragă din activități care nu le priesc.

PEȘTI

Pentru Pești, preocuparea e legată de carieră. Au o minte bună, care vede ocaziile sau capcanele în care nu trebuie să intre. Analizează foarte atent care e drumul lor, ce trebuie să accepte și ce trebuie să refuze. Se pot consulta cu o persoană în vârstă sau să citească niște cărți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.