Andra și Cătălin Măruță au exprimat nemulțumirea lor față de criticiile formulate în adresa fiicei lor, Eva.

0

Filmul „Tati Part-Time” a ajuns pe primul loc în Box Office-ul românesc, la câteva zile de la lansare. În pelicula românească joacă, de altfel, Eva Măruță, fiica în vârstă de 8 ani a lui Cătălin și a Andrei Măruță, dar și actorul Alex Bogdan. Apariția micuței în film, însă, a stârnit un val de critici în mediul online, aspect care i-a împins pe părinți să își spună punctul de vedere! Vezi mai jos, în articol, ce mesaj a transmis prezentatorul de la Pro TV!

Eva Măruță, în vârstă de 8 ani, joacă în pelicula românească „Tati Part-Time”. Apariția micuței pe marile ecrane ale cinematografelor a atras, însă, critici din partea mai multor persoane, în mediul online. Micuța și-a făcut debutul în lumea actoriei, fiind extrem de fericită de participarea sa la filmări, dar și pentru rolul pe care l-a interpretat. Însă, acest aspect nu a fost văzut cu „ochi buni” de toată lumea, primind un val de critici dure. În acest sens, Andra și Cătălin Măruță, părinții micuței, au analizat situația și au transmis o opinie pe Facebook. Redăm mesajul mai jos.

„«Nu vei reuși niciodată»”, „«Ești praf»”, „«Lasă-te de meserie»” Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje.

Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

Filmul „Tati Part-Time” a ajuns pe locul 1 în Box Office-ul românesc
Filmul „Tati Part-Time” i-a avut scenariști pe Matei Dima, alias BRomania, și Letiția Roșculeț. În primele șapte zile de la lansare, au fost vândute peste 145.000 de bilete. Pelicula românească a ajuns pe primul loc în Box Office, marcând, astfel, un real succes în lumea cinematografică din țară.

Cine joacă în filmul românesc

– Eva Măruță (8 ani, o interpretează pe Maya);
– Alex Bogdan (îl interpretează pe avocatul Iustin);
– Alexandru Ion;
– Doina Teodoru;
– Ștefan Floroaica;
– Nelu Cortea;
– Raluca Aprodu;
– Ela Crăciun;
– Mihaela Teleoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.