Naomi Hedman a apărut alături de alt bărbat, după ce s-a zis că s-a despărțit de Florin Ristei

0

Naomi Hedman s-a afișat alături de alt artist la scurt timp după zvonurile despărțirii de Florin Ristei, care o ceruse în căsătorie. Până acum, nici cântăreața și nici Ristei, care e și prezentator la matinalul de la Antena 1, nu au confirmat sau infirmat separarea.

Naomi Hedman l-a înlocuit deja pe Florin Ristei? Aceasta e întrebarea care stă pe buzele fanilor după cea mai recentă apariție a ei, în mediul online. De câteva săptămâni, Naomi Hedman a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile cu ea și Florin Ristei.

Contactat de jurnaliștii de la Click! pentru a veni cu o explicație în această situație delicată, Florin Ristei a răspuns cu umor la întrebări. Astfel, cântărețul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despărțirea de logodnica lui.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”. Acum, ea i-a surprins pe toți fanii ei, căci a postat pe Instagram, la secțiunea Instastory, o fotografie cu ea și alt artist, este vorba despre Remi Black. Cei doi privesc atent către aparatul de fotografiat și au zâmbetul pe buze.


Artistul a apreciat poza postată de Naomi Hedman și a distribuit-o și el, pe contul lui oficial de Instagram. Până acum, Naomi Hedman nu a comentat apariția alături de Remi Black, nici dacă pregătesc vreo colaborare împreună, dacă sunt prieteni sau ceva mai mult.

Rămâne de văzut și dacă Florin Ristei și Naomi Hedman se vor mai afișa împreună, ca un cuplu fericit sau dacă cei doi vor confirma, în final, despărțirea. Cum i s-a schimbat viața lui Florin Ristei de când a cunoscut-o pe Naomi Hedman

Florin Ristei a cunoscut-o pe Naomi Hedman la „X Factor”. El avea rolul de jurat, iar ea a pășit pe scenă în calitate de concurentă. A cântat, l-a impresionat, iar la ceva vreme după emisiune s-au apropiat. Au format rapid un cuplu, cântărețul chiar a și cerut-o în căsătorie pe artista din Marea Britanie. Nu a forțat-o pe aceasta să rămână în România, după emisiune, totul a venit de la sine.

Ea nu cunoaște limba, i-a fost foarte greu la început. „Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă.

Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. Nu ştiu exact ce a fost întâlnirea noastră, dar cred că a fost timingul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun”. Naomi Hedman încearcă acum să își creeze o carieră în România, chiar dacă îi e dificil.

A obținut câteva contracte de imagine, ca fotomodel. „Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri, şi-a făcut câteva cunoştinţe, iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat”, mai spunea Florin Ristei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.