Eva Măruță și-a lăsat părinții fără replică: „La 14 ani mă mut de acasă”

0

Andra și Cătălin Măruță au avut grijă să o educe cum se poate mai bine pe Eva, iar rezultatele sunt pe măsură! Oricine se poate mândri cu o fată atat de simpatică și isteață!

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, și-a lăsat părinții fără replică după ce le-a spus că la 14 ani își dorește să se mute singură. Prezentatorul de la PRO TV a reacționat imediat la aflarea veștii.

Eva Măruță are doar 8 ani și este una dintre cele mai carismatice fetițe. Într-o zi obișnuită, ea și-a lăsat părinții fără replică, după ce i-a anunțat că vrea să se mute singură atunci când va împlini vârsta de 14 ani. Vestea l-a luat prin surpridere pe Cătălin Măruță, care a spus că acest lucru cu siguranță nu se va întâmpla. O altă lovitură a fost în momentul în care David, fiul cel mare al Andrei și al lui Cătălin Măruță, a spus foarte serios și hotărât că la 16 ani va pleca din casa părinților.

Cătălin Măruță: Câți ani vrei să ai? Eva Măruță: 14. Cătălin Măruță: Vrei să ai 14 ani? Păi și ce faci dacă ai 14 ani? Eva Măruță: Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă. Cătălin Măruță: Nu accept asta. Cum să te muți la 14 ani de acasă? Eva Măruță: Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16. Cătălin Măruță: Cum să te muți?! Niciodată! David, te muți la 16 ani de acasă? David Măruță: Da!


Dialogul dintre cei doi a fost foarte amuzant și a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. La doar 8 ani, Eva Măruță est o fetiță extrem de talentată și are parte de tot sprijinul familiei sale. Recent, Cătălin Măruță l-a dat de gol pe fiul său că iese la o întâlnire cu o adolescentă. Cei doi au mers împreună să vadă filmul „Tati part-time”, unde apare și el, iar sora lui mai mică are rol principal.

Eva Măruță, succes inimaginabil cu rolul în filmul „Tati part-time” „Tati part-time” urmărește relația dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un avocat tânăr al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată a finei lui, Maya, rol jucat de Eva Măruță.

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”.

Filmul reprezintă debutul cinematografic regizoral al Letiției Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și de Matei Dima, cunoscut drept Bromania. Filmul „Tati part-time” va avea premiera în cinematografe la începutul anului următor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.