Theo Rose și Anghel Damian vor avea o nuntă de poveste. Unde și când va avea loc marele eveniment

0

Theo Rose și Anghel Damian, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea artistică, se pregătesc să facă următorul pas în relația lor. Cei doi vor spune „da” în fața altarului vara aceasta.

Cu siguranță, nunta lor va fi un eveniment memorabil, aducând bucurie și emoții nu doar celor doi protagoniști, ci și celor care îi apreciază și îi susțin.

Theo Rose și Anghel Damian vor face nuntă la vară

Pe lângă detaliile despre marele eveniment, se întrevede și o perioadă de relaxare pentru cei doi îndrăgostiți înainte de nuntă. Chiar dacă pregătirile pentru evenimentul special le ocupă agenda, Anghel Damian și Theo Rose au planuri pentru momente de liniște și reflecție în perioada imediat următoare, oferindu-le șansa de a se bucura de momente de relaxare înainte de a îmbrățișa noul capitol din viața lor.

După o perioadă în care subiectul căsătoriei a devenit tot mai prezent în discuțiile lor, Theo Rose și Anghel Damian au hotărât să facă pasul cel mare și să își oficializeze relația. Potrivit surselor cei doi îndrăgostiți urmează să se căsătorească atât civil, cât și religios în vara aceasta.

Evenimentul, planificat să aibă loc aproape de zilele de naștere ale celor doi (Theo Rose pe 8 august 1997, iar Anghel Damian pe 9 august 1991), va avea loc în București, reprezentând un moment de bucurie și emoție pentru cuplul apreciat de fani.

Nunta lui Theo Rose și Anghel Damian va avea loc mai târziu, într-un cadru intim în afara Capitalei, cu participarea unui număr restrâns de prieteni și membri ai familiilor. Cei doi tineri încă decid asupra nașilor, având în vedere că vor să facă alegerea potrivită, iar conceptul de părinți spirituali este pentru ei mai mult decât o simplă formalitate.

Unde își vor petrece vacanța Theo Rose și Anghel Damian

Înainte de căsătorie, Theo Rose și Anghel Damian se bucură de un sejur de lux pregătindu-și bagajele pentru o călătorie memorabilă.

Într-o binemeritată vacanță ce va începe la finalul lui ianuarie, cei doi își propun să petreacă o lună în Dubai, unde vor avea ocazia să se relaxeze și să se bucure de momente speciale într-un cadru excepțional. Cei doi așteaptă nerăbdători momentul în care se vor îmbarca în avion și se vor elibera de agitația vieții de zi cu zi din București.

Chiar dacă agenda lor este adesea aglomerată, Theo Rose și Anghel Damian știu să profite de fiecare ocazie specială pentru a petrece timp de calitate împreună.

În noiembrie anul trecut, cei doi au dat dovadă de energie și entuziasm maxim într-un club de fițe, savurând fiecare moment al serii.

În timp ce se bucurau de atmosfera vibrantă, muzică și dans, micuțul lor, Sasha Ioan, a rămas sub îngrijirea bunicilor, oferindu-le posibilitatea de a se relaxa și de a se bucura pe deplin de experiența lor într-un cadru special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.