De la ce a pornit conflictul dintre Zanni și Jador

0

După ce au realizat că au pășit în cea mai grea provocare a vieții lor, membrii celor două triburi au început să se acomodeze cu revenirea în Republica Dominicană. Pas cu pas își construiesc locul care îi va adăposti în următoarele luni, iar probă cu probă, își dau seama că limitele le sunt testate la fiecare pas. „De fiecare dintre voi depinde cât de departe ajunge în sezonul suprem. Pentru a rămâne în competiție este nevoie să dați ce aveți mai bun”, au aflat aseară cei 20 de concurenți.

Tot în editia de aseară a izbucnit un nou scandal între concurenți. Jador și Zanni și-au aruncat cuvinte grele și s-au acuzat unul pe celălalt în fata tuturor. Cântărețul de manele i-a lansat acuzații dure lui Zanni și susține că tânărul una zice și alta face. În această seară, lucrurile se complică! După pierderea imunității, Faimoșii se vor vedea nevoiți să intre în Consiliu și să facă primele nominalizări. Astfel, două persoane din trib vor ajunge, în premieră, la duelul eliminatoriu.

Seara a debutat cu o veste surprinzătoare pentru Războinici după ce una dintre membrele tribului a leșinat. „Se pare că nu se simte bine, doctorul nostru va verifica starea de sănătate a Lolei în acest moment”, a anunțat Daniel Pavel. În timp ce ea a stat pe margine și și-a revenit, cele două triburi au luptat pentru foc, iar Faimoșii au obținut prima victorie a sezonului.

Tot în prima ediție, Andreea Tonciu a avut un schimb de replici acide cu Elena Ionescu. Prima noapte în jungla din Republica Dominicană nu a fost tocmai bună pentru Andreea Tonciu, care s-a trezit cu un picior foarte umflat, după ce a fost înțepată de niște insecte. Bruneta s-a îngrijorat și a dorit să fie consultată de un medic, pentru că sănătatea este pe primul plan pentru ea. La polul opus, Elena Ionescu a considerat că Andreea Tonciu nu are un motiv întemeiat pentru a chema medicul, fapt ce a deranjat-o pe aceasta.

Cel mai așteptat moment al începutului de an este tot mai aproape: în doar câteva ore, la PRO TV și pe VOYO începe sezonul suprem – Survivor All Stars! Daniel Pavel este pregătit să le aducă celor de acasă, de trei ori pe săptămână, cea mai tare provocare pentru toți cei 20 de concurenți. Cu fiecare zi, aceștia își vor depăși limitele, iar cei cu inima puternică vor merge până la capăt! ”Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem”, le va spune Domnu Dan tuturor celor de acasă, de la ora 21:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.