Primăria Capitalei a aprobat protestul transportatorilor și fermierilor

0

Primăria Capitalei a dat undă verde protestului transportatorilor și fermierilor, anunțând că manifestarea va avea loc în Piața Constituției în zilele de 21, 22 și 23 ianuarie. Traficul din centrul Capitalei va fi afectat în aceste trei zile, iar protestatarii își vor face auzite nemulțumirile printr-o serie de acțiuni.

Hotărârea municipalității a permis participarea la miting a 100 de tractoare, 100 de capete de tractor și a 5.000 de persoane, conform declarației făcute de primarul Nicușor Dan.

Acest pas vine după ce o cerere anterioară a fermierilor și transportatorilor a fost respinsă, sub motivul că nu era rezonabilă. Aceștia doreau să ocupe Piața Victoriei cu 15.000 de vehicule timp de patru zile, ceea ce ar fi condus la paralizarea traficului în București.

În ciuda faptului că o nouă cerere a fost depusă ulterior, cerând permisiunea pentru o manifestație în alveola centrală a Pieței Victoriei, fără a afecta traficul rutier, Primăria Capitalei a aprobat protestele doar pentru perioada de 21 până la 23 ianuarie.

Numărul de participanți și vehicule a fost redus la 5.000 de persoane, 100 de tractoare și 100 de capete de tractor, o decizie care nu a mulțumit integral cererii inițiale a manifestanților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.