Mihai Voropchievici Horoscop rune 22-28 ianuarie 2024. Leii au runa Wunjo, Taurii dau lovitura pe toate planurile

0

Horoscop rune 22-28 ianuarie 2024.Mihai Voropchievici vine cu cele mai așteptate previziuni astrologice pentru fiecare zodie.

BERBEC
Berbecii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Pentru ei, sunt șapte zile în care ating diferite țeluri, în care vor fi în centrul atenției prin realizări deosebite.

TAUR
Taurii vor da lovitura și se va produce un salt calitativ rapid în existența lor. Nu vor să mai tărăgăneze prea mult niște procese, niște acțiuni și se aruncă în față. Au de câștigat dacă urcă în tren la momentul potrivit.

GEMENI
Gemenii, foarte curând, vor afla un adevăr care le va marca sau schimba viața. Este vorba despre niște informații care le pot aduce o altă lumină în existența lor sau, dimpotrivă, mult mai multe umbre și confuzii.

RAC
Racii trebuie să schimbe macazul
Racul trebuie să schimbe macazul, să abordeze altfel problemele care îi interesează. Dacă într-o anumită problemă au fost prea buni, prea îngăduitori, acum e cazul să se impună. Dacă Racii au fost prea severi, de data asta trebuie să joace cartea maleabilității. Practic, trebuie să facă totul pe dos.

LEU
Leul a prins Wunjo! În intervalul 22-28 câștigă pe toate planurile. Această rună este cea mai norocoasă din toate runele.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt anunțate să-și facă bagajele. Astrele le anunță o călătorie. Dacă nu au încă valiza pregătită, ar fi bine ca din 22 încolo să nu mai stea și să se uite la cai verzi pe pereți. Viața le poate duce foarte departe, într-un loc frumos.

BALANȚĂ
Balanțele sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Vor acționa favorabil într-o problemă care le preocupă. Așadar, indiferent ce alegere fac, ele vor da lovitura.

SCORPION
Scorpionul are o săptămână grea, așa că trebuie să aibă forță, putere și tărie. Primesc niște vești nu tocmai plăcute, iar situațiile în care sunt implicați solicită mulți nervi, multă anduranță.

SĂGETĂTOR
Săgetătorul vrea în continuare distracție, însă acum apare runa care îi spune că e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Se recomandă precauție în tot ceea ce face.

CAPRICORN
Capricornii trebuie să își mobilizeze forțele. Capricornul, în schimb, trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat lor se bucură de o sănătate excelentă, deci nu e cazul să se panicheze, să se sperie.

PEȘTI

Peștii au o săptămână de comunicare totală, mailuri, mesaje, scrisorele sau pur și simplu telefoane. Toate acestea ascund un mesaj foarte important.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.