Fiul lui Costi Diță a fost implicat într-un scandal la școală

0

Costi Diță, cunoscut și sub numele de Giani din serialul „Las Fierbinti”, este căsătorit cu Raluca, iar cei doi au împreună doi copii, unul în vârstă de 13 ani și celălalt de 8 ani. Recent, fiul lor mai mic, Anghel, a fost implicat într-o situație neplăcută la școală, iar actorul a relatat evenimentul într-un interviu.

Se pare că Anghel a fost implicat într-o altercație cu un coleg de clasă, fără a avea un motiv evident. Costi Diță a încercat să îi explice fiului său că acțiunile sale au fost neadecvate și că nu ar trebui să se mai repete astfel de comportamente. Actorul a povestit despre incident, descriind momentul în care a intrat în casă și l-a găsit pe fiul său la masă, încercând să îi comunice ceva, în timp ce Raluca era deja la telefon, discutând cu cineva.

Îmi dau seama din ce vorbește Raluca de faptul că sunt ceva probleme în paradis. Era cu ne cerem scuze, nu se va mai repeta. Îl văd pe ăsta mic la masă și îl întreb care e treaba. Îmi spune că l-a bătut pe un coleg. În zic: Băi, Anghel… noi trăim în casa asta împreună. Ai văzut că s-a întâmplat asta cu Vlad. Ți-a plăcut când Vlad a trecut prin asta? Nu. Undeva tu ai avut senzația că eu sunt de acord cu genul ăsta de acțiuni? Nu. Păi și atunci de ce faci, tată, asta? Între timp stau de vorbă cu cineva mai inspirat ca mine și îmi spune că e ok, să nu mă enervez și să am grijă la pedeapsă. Mă rog, îl și sun pe părintele respectiv, îl văd că e supărat și îi spun că nu o să se mai întâmple și după îl iau pe Anghel la discuție.

Și îl întreb cum s-a întâmplat. Că mă așteptam să îmi spună că și ală i-a dat o palmă, dar nu i-a dat. Îl întreb l-ai bătut degeaba? Da. Mi-a spus că l-a bătut fără să aibă vreun motiv. Cum așa? «Pur și simplu, am văzut că face ceva, m-am luat de el și l-am bătut». În fine, îl iau, avem o discuție, îi explic. Acum, gata… au trecut două săptămâni, chiar s-a împrietenit cu băiatul ăla”, a povestit Costi Diță, în cadrul unui podcast
Citeşte întreaga ştire: Fiul lui Costi Diță a fost implicat într-un scandal la școală. Ce s-a întâmplat cu Anghel. „Mi-a spus că l-a bătut fără să aibă vreun motiv”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.