Anamaria Prodan explodează în apărarea fiicei Eva Măruță, aspru criticată

0

Anamaria Prodan a explodat în replică, după ce Eva Măruță a fost supusă unei critici severe pentru interpretarea sa în filmul „Tati Part-time”. Cunoscuta impresară consideră că fiica lui Andra și a lui Cătălin Măruță are un viitor promițător.

În urma lansării în cinematografe a peliculei „Tati Part-time”, unde Eva Măruță ocupă rolul principal, aceasta a fost bombardată cu comentarii negative din partea publicului. Diverse personalități din lumea showbiz-ului au ieșit în apărarea tânărului actor, printre care și Anamaria Prodan, care susține că unele critici sunt exprimate din frustrare.

Vedeta a mers la cinematograf împreună cu fiul ei, Bebeto, pentru a vedea filmul „Tati Part-time” și a avut o surpriză frumoasă atunci când a văzut cât de talentată este fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Anamaria Prodan are rolul principal într-un film românesc, ce urmează să apară în cinematografe în luna februarie a acestui an. Pelicula se numește „Complotul Bonelor” și este cel mai nou film de comedie în scenariul și regia lui Iura Luncașu.

„Asta e o mizerie, și mă refer la ceea ce a pățit. I-am spus și Evei, le-am spus și copiilor mei. Nu trebuie vreodată, pe pământul ăsta, nici curiozitatea, nici altceva, să îi pună să aplece urechea sau ochii la comentarii. Cine are timp de comentarii pe internet sunt niște looseri (n.r. – fraieri). Unii care în viața lor nu au putut și nu vor putea să facă ceva. Este efectul de looser, care stă sub pod, are acces la internet și își revarsă frustrarea și neputința. Nu au nicio importanță însă părerile altora”, spune Anamaria Prodan

„Eva este peste maică-sa, peste taică-su, peste toate neamurile ei” Impresara a fost foarte revoltată de modul în care Eva Măruță a fost criticată și consideră că acest lucru nu este normal în cazul unui copil. Anamaria Prodan a văzut în fiica prezentatorului de la PRO TV un mare talent și este convinsă că va avea o carieră fabuloasă.

„Nu e treaba mea, nici nu sunt expertă să spun cine și cum joacă. Dar m-am dus de curiozitate să văd filmul cu Eva Măruță. Am avut o bucurie incredibilă și eu și Bebe. Și zic asta pentru că această fetiță este nu talentată, este ceva fabulos. Este peste maică-sa, peste taică-su, peste toate neamurile ei. Fetița asta a luat tot, dar tot, ca un burete, de la ambii părinți și de la familia Andrei.

Și va străluci cu siguranță, toată viața ei”, a spus Anamaria Prodan despre Eva Măruță. „I-am zis și lui Bebe că va păți așa” Impresara și-a pregătit băiatul pentru momentul în care va avea parte de comentarii răutăcioase și l-a sfătuit să nu bage în seamă persoanele care îi vor răul.

„Toți neaveniții ăștia, toți tâmpiții ăștia care au comentat, efectiv s-au urcat pe spatele unei fetițe care e vedetă. Ca să le apară numele în ziar. Și i-am zis și lui Bebe că va păți așa. Dar că trebuie doar să se scuture că ei vor cădea ca niște păduchi ce sunt”, a încheiat Anamaria Prodan.

„Tati Part-time” pe locul 1 în box office-ul românesc Filmul în care Eva Măruță joacă alături de Alex Bogdan este un real succes. „Mi se umple inima de bucurie să vă anunț asta! Filmul Tati Part-Time este în vârful box-office-ului românesc cu peste 340.000 de spectatori în primele 4 săptămâni. Mulțumim fiecărui spectator care a fost curios să vadă ce au pregătit producătorii! O echipă senzațională a reușit să facă acest film de succes și sunt mândră că Eva a fost parte din această poveste”, a fost mesajul Andrei de pe conturile ei de socializare.

ZiarulDigital: La doar 8 ani, Eva Măruță demonstrează un talent remarcabil, câștigându-și cu prisosință toate aplauzele noastre. Interpretarea sa în acest rol de film depășește cu mult așteptările, eclipsând chiar performanțele unor actori cu experiență.

Cu o maturitate și o profunzime surprinzătoare, micuța actriță aduce personajul la viață într-un mod captivant, dovedind că talentul nu cunoaște limite de vârstă. Eva Măruță, o stea în devenire, merită cu adevărat toate laudele pentru contribuția sa la arta cinematografică. Felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.