Ce diferență de vârstă e între Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „Nu înțelegeam cum eu să fiu cu un bărbat mai tânăr”

0

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au devenit un cuplu cu câteva luni în urmă. Inițial, au fost prieteni strânși, dar relația lor s-a apropiat și a evoluat către stadiul de iubiți, așa cum a dezvăluit impresara în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Pentru o perioadă semnificativă, Anamaria Prodan a păstrat secretă relația cu iubitul ei, până în luna decembrie, când au făcut publică relația lor în America. Acolo, ea și-a făcut apariția oficială alături de Ronald Gavril, cunoscutul jucător de box stabilit peste Ocean. Chiar dacă s-au cunoscut de mulți ani și au fost prieteni, totul s-a metamorfozat într-o poveste romantică de dragoste.

În prezent, cei doi trăiesc ca iubiți, ignorând criticiile și diferența de vârstă dintre ei. Anamaria Prodan are 51 de ani, în timp ce Ronald Gavril are 37. Cu o exclusivitate notabilă, el va apărea și în reality show-ul difuzat pe Antena Stars, în care Anamaria este protagonista.

Anamaria Prodan: „Din prietenie o dai în dragoste întotdeauna” Emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt” începe în februarie, atunci vor fi difuzate imagini cu ea și Ronald Gavril în America. „A fost greu la început pentru el să apară în show-ul meu, nu înţelegea exact ce şi cum, nu ştiam exact cât de mult ne doream să ne afişăm, să anunţăm.

A fost totul ţinut secret multe luni, nimeni nu ştia în afară de apropiaţi de relaţia noastră, dar când am ajuns în Las Vegas nu mai aveam ce să filmăm fără el. Pentru că el era acolo mereu, cu mine! Era momentul. (…) Noi ne știam de multă vreme. Întotdeauna m-am gândit și nu înțelegeam cum eu să fiu cu un bărbat mai tânăr. Din prietenie o dai în dragoste întotdeauna. Poți fi dacă nu este atracția aceea. Eu am prieteni de o viață”, a declarat Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”

În emisiunea lui Dan Capatos, Anamaria Prodan a dezvăluit că Ronald Gavril a fost curios să afle multe detalii din trecutul vedetei, inclusiv despre mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf. „Noi am vorbit foarte mult despre ce s-a întâmplat în viața mea.

A avut foarte multe curiozități, de ce ai stat, de ce ai acceptat. Normal că i-am explicat ca unui prieten. Răspunsurile pe care mi le dădea erau altfel decât bărbații care nu își doresc nimic, decât aventuri”, a mai declarat impresara.

Cum se înțeleg copiii Anamariei Prodan cu Ronald Gavril Copiii Anamariei Prodan l-au cunoscut deja pe Ronald Gavril. Rebecca, Sarah și Laurențiu jr își susțin mama în alegerile ei. Impresara mai spune că Ronald e acum un model pentru Laurențiu jr, pe care îl alintă Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf. „Copiii îl cunoșteau, copiii se simt bine în prezența lui. Bebe a rămas singur la o vârstă când avea nevoie de siguranța tatălui lângă el.

Era exact cea mai importantă perioadă. Ronald a apărut în momentul în care Bebe a avut nevoie de cineva. Nu puteam în fiecare săptămână să îi prezint pe altcineva. Când ai lângă tine un campion și copilul vede doar performanță”, a mai spus Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.