Câte Clase Și Ce Studii Are Roxana Nemeș, De Fapt. Nimeni Nu Se Aștepta La Asta!

0

Roxana Nemeș face parte din suita curajoșilor care au acceptat provocarea Survivor All Stars. Aceasta s-a întors în Dominicană, participând în cadrul concursului de la Pro TV și în anul 2021. Blondina face parte din echipa Faimoșilor și este îndrăgită de public.

Mulți o știu datorită aparițiilor sale pe scena muzicală, dar și datorită prezenței sale în mai multe emisiuni de televiziune. Însă, puțin sunt cei care știu care este meseria ei de bază și ce studii are, de fapt, blondina.

Roxana Nemeș (34 de ani) este îi lumina reflectoarelor de multă vreme și încă de la o vârstă fragedă și-a descoperit înclinațiile artistice. Blondina este originară din Târgu Mureș, iar la vârsta de 4 ani a marcat deja prima apariție în fața publicului, atunci când a cântat în fața a peste 2000 de oameni. La vârsta de 8 ani activa deja în corul școlii și știa că muzica este pasiunea ei. Însă, viața a dus-o mai întâi pe alte drumuri.

Câte clase și ce studii are Roxana Nemeș
Așa cum spuneam, Roxana Nemeș și-a descoperit talente artistice de la o vârstă fragedă, însă de-a lungul timpului a cochetat și cu alte domenii. Blondina a fost atrasă și de modelling, așa că a urmat cursurile școlii de modelling Costin Mărculescu.

De asemenea, a urmat cursuri de balet pentru o perioadă de 8 ani, însă în adolescență, la vârsta de 15 ani s-a întors la muzică, marea ei dragoste.

În ceea ce privește pregătirea profesională, Roxana Nemeș are diplomă într-un domeniu la care nimeni nu se aștepta și în care nu a profesat. Cântăreața a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din Târgu Mureș. Chiar dacă jurnalismul nu a fost pe gustul ei, blondina nu s-a ferit de muncă și pentru o perioadă a lucrat alături de părinții săi într-o companie multilevel marketing.

Aceasta a devenit cunoscută publicului odată cu apariția în rubrica Fata de la pagina 3. De asemenea, de-a lungul timpului, blondina a mai lucrat ca hostess, PR și a avut colaborări cu mai multe agenții de modelling din Capitală.

Ulterior, Roxana Nemeș și-a încercat norocul în lumea artistică și a lansat câteva piese, care au fost pe placul publicului.

De asemenea, de-a lungul timpului, vedeta a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune precum: „Bravo, ai stil!”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sau „Survivor România”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.