Anunțul Făcut De Andreea Ibacka După 12 Ani De Căsnicie Cu Cabral: “Îți Mai Scoți Și Ochii, Dar Mai Lași Și De La Tine” VIDEO EXCLUSIV

0

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt de 15 ani împreună, dintre care 12 sunt cu acte. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta a făcut dezvăluiri despre viața de familie. Cuplul are 2 copii – Namiko și Tiago, care sunt centrul universului lor, dar care le-au schimbat tabieturile. „Ne leagă foarte multe și atunci când există iubire, știi cum e, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine”, ne-a spus fosta prezentatoare TV.

Andreea Ibacka: “Ne uităm la seriale când dorm copiii”
Andreea și Cabral au fost colegi pe platourile de filmare de la Buftea, perioadă în care și-au dat seama că pot fi o echipă imbatabilă și în viața personală. Iar timpul a fost în favoarea lor. Nu mai dispun de ore libere să stea la televizor și să urmărească emisiunile în care apar, întrucât cei doi copii le fac zi de zi programul.

“Nu avem timp, din păcate, foarte rar dăm drumul la televizor. Mai mult ne uităm la seriale, dar și acelea cu țârâita așa, și alea la 12.00 noaptea când dorm copiii și e liniște în casă”, a spus, pentru Playtech Știri, soția lui Cabral.

În ceea ce privește micuții, Andreea se preocupă ca ei să se joace și să aibă activități specifice vârstei, pentru a nu fi atrași de ecrane.

“Namiko se uită la desene, dar într-un program destul de strict și nu în fiecare zi. Tiago încă nu a început cu televizorul și nici tabletă, telefon”, a punctat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.