Doliu în folclorul românesc. A murit o îndrăgită solistă de muzică populară.

0

Este doliu în folclorul românesc. A încetat din viață o îndrăgită cântăreață de muzică populară. Avea doar 50 de ani. Soțul său a anunțat decesul.

O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit duminică dimineață. Interpreta avea vârsta de 50 de ani. Copleșit de durere, soțul ei a fost cel care i-a anunțat trecerea în neființă. Ce i-a cauzat decesul artistei?

O cântăreață de folclor a încetat din viață la 50 de ani. Ce boală a răpus-o
Victorița Cică, o cântăreață de folclor renumită în regiunea Olteniei și care făcea parte din Ansamblul Folcloric Doina Oltului, s-a stins din viață la finalul acestui weekend. Pe rețelele de socializare, soțul ei a lăsat un mesaj scurt pentru cei care au iubit-o.

”Cu durere în suflet vă anunț ca Victoria nu mai e…”, a scris pe facebook Florin Puchina, stârnind uimire în rândul tuturor celor care au cunoscut-o pe interpretă. Ulterior, bărbatul a primit mulțimi de mesaje de condoleanțe.

Cunoscuții și colegii de breaslă o plâng acum pe Victorița Cică. ”Draga mea prietenă, Victorita Cica, ai ales (acum 2 ore) să le cânți îngerilor, în loc să ne cânți nouă aici pe pământ. Iti mulțumesc pentru prietenia ta frumoasă de peste 25 de ani, iti mulțumesc pentru întreaga colaborare, iti mulțumesc că lași în urma ta melodii frumoase (…)”, a transmis Vlad Carmina Alina, o bună prietenă de-ale sale.

”Drum lin către îngeri, dădica mea, Victorița Cică. Nu pot să cred, ieri te-am sunat pentru că voiam să te aud, mă cuprinsese dorul de tine, dar nu am reușit să vorbim, am vorbit cu Cătă, tu dormeai. Astăzi trebuia să vorbim și nu am mai reușit pentru că te-ai grăbit să pleci, prietena mea dragă (…)”, a scris și Paula Sambrian, o altă prietenă.

Când nu era pe scenă, Victorița Cică se afla în fața elevilor săi, căci ocupa și funcția de profesor de canto la Școala Populară de Arte și Meserii din Slatina. În ultimii ani a predat și la Palatul Copiior ”Adrian Băran” din aceeași zonă.

”Drum lin către ceruri doamnei alături de care am făcut primii pași pe drumul cântecului! Recunoștință veșnică, vă voi purta mereu în suflet oriunde voi duce cântecele ale căror dascăl ați fost! Odihnă veșnică!”, este mesajul unuia dintre elevii artistei, Gabriel Liu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.