Ion Țiriac O Scapă Pe Simona Halep De Suspendare. Ultimele Detalii

0

Ion Țiriac se implică în scandalul declanșat în jurul româncei Simona Halep și vine cu o serie întreagă de sfaturi menite să o ajute pe tenismenă să iasă din acest cerc vicios din cauza căruia pierde bani, notorietate, timp.

Ion Țiriac o sfătuiește pe Simona Halep să dea în judecată ITA
Ion Țiriac, sportiv care a scris istorie în tenis la cel mai înalt nivel, este de-a dreptul oripilat de ce i se întâmplă Simonei Halep, însă în același timp este și puțin supărat pe ea că nu l-a ascultat atunci când a sfătuit-o să-i dea în judecată pe cei de la ITA.

Fostul lider mondial, astăzi unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România, consideră că cel mai potrivit ar fi ca tenismena să întoarcă armele împotriva tuturor celor care au avut chiar și cel mai mic rol în această situație absolut scandaloasă care i se întâmplă.

Mai mult decât atât, Ion Țiriac spune că Simona Halep ar trebui să ceară daune de peste 100 de milioane de euro.

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie.

Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a spus Țiriac, citat de Orange Sport.

Simona Halep poate scăpa complet de suspendare
După ce a aflat că a fost suspendată pe o perioadă de patru ani, Simona Halep a anunțat că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), în speranța că pedeapsa îi va fi redusă.

„Aș putea spune că sunt șocată și este o mare nedreptate ce se întâmplă. Nu am luat niciodată dopaj și nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea o să iasă la iveală într-o bună zi și o să las experții să discute absolut orice pentru că ei știu ce este mai bine, ce s-a întâmplat și sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și sunt curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept din toate punctele de vedere, sunt foarte dezamăgită și pot să spun că sunt șocată că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, pe nimic concret. Toate analizele mele de sânge au fost negative și nu s-au găsit absolut niciodată substanțe interzise. La urină, doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infimă de Roxadustat și aceasta a fost totul.

Acum trebuie să ajung la TAS, o să fac apel la această decizie fără sens din punctul meu de vedere și sper că o să iasă adevărul la iveală într-o zi și o să lupt până la capăt ca să dovedesc aceste lucruri.”, a spus Simona Halep imediat după ce i-a fost comunicată decizia.

Reprezentanții Agenţiei Naţionale Anti-Doping spun că în această situație există două variante. Avocații pot alege să meargă și la TAS cu aceleași dovezi pe care le-au prezentat și până acum sau să încerce suplimentarea cu dovezi noi față de cele prezentate la Londra. Potrivit ANAD, sportiva noastră poate scăpa complet de suspendare, totul urmând să se decidă la Lausanne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.