Monica Dascălu s-a recăsătorit după divorţ şi este din nou gravidă la 46 de ani. Soţul ei este mult mai tânăr!

0

Monica Dascălu a divorţat de avocatul Mihai Băjenaru, cu care se căsătorise în 2010, după cinci ani de relaţie, iar acum s-a recăsătorit şi aşteaptă să nască al doilea copil, la vârsta de 46 de ani.

Monica Dascălu s-a recăsătorit după divorţ şi este gravidă la 46 de ani. Vedeta și soțul său au divorțat în urmă cu doi ani, în cel mai mare secret, iar ruptura s-a produs din cauza faptului că cei doi nu au reușit să devină părinți, scrie Cancan.

Imediat după divorţ, prezentatoarea de la pro TV s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr, proprietar al unui service auto, şi a rămas și însărcinată natural, după mulți ani în care a încercat cu disperare să facă un copil! LA 44 de ani, a născut un băieţel perfect sănătos, iar acum, la 46 de ani, este din nou ănsărcinată şi va aduce pe lume o fetiţă.

Acesta este și motivul pentru care Monica Dascălu a dispărut de aproape două luni de la pupitrul știrilor de la ora 17. Vedeta a intrat în concediu de maternitate și își petrece timpul în casă, odihnindu-se, din dorința de a proteja cât se poate de mult sarcina, mai scrie Cancan.

Înainte de prima căsătorie, Monica Dascălu s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care afaceriştii Marius Vizer şi Marius Kalmar, dar şi fostul fotbalist Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.