Sanda Țăranu, a ajuns la 84 de ani. Iata cum arata cea mai iubita crainica

0

Probabil nu este român să nu fi auzit de Sanda Țăranu, cea mai iubită crainică din istoria TVR, care a ajuns la vârsta de 84 de ani.

Actriță, jurnalistă, traducătoare și crainică de radio-TV, este considerată una dintre cele mai muncitoare și iubite prezențe din istoria postului național de televiziune. Și în pofida vârstei înaintate, Sanda Țăranu pare aproape neschimbată, deoarece și-a păstrat energia din tinerețe.

Sanda Țăranu a avut o carieră impresionantă în televiziune și nicio clipă nu s-a plâns că petrecea foarte mult timp la locul de muncă.

Însă, pe lângă dragostea pentru micul ecran, ea a avut o altă mare pasiune, actoria, la care a trebuit să renunțe.

Înainte să apară pe micile ecrane, Sanda a studiat la Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică și se pregătea pentru cariera de actriță. Și totuși, viața a dus-o pe alt drum și a făcut-o să devină una dintre cele mai cunoscute crainice ale Televiziunii Naționale.

Sanda Țăranu a descoperit în timp că îi plăcea ceea ce făcea și a decis că ar fi cazul să își dedice tot timpul meseriei care a consacrat-o.

Frumoasa crainică a câștigat ușor simpatia publicului, iar telespectatorii o priveau cu admirație de fiecare dată când apărea la televizor.

Ea a fost prezentă în casele oamenilor prin intermediul micilor ecrane timp de aproximativ 40 de ani.

Născută pe 8 ianuarie 1939, în București, Sanda Țăranu a împlinit la începutul anului 83 de ani, dar și-a păstrat frumusețea din tinerețe.

Merge la piață, își face singură târguielile, casa este lună, gătește și își plătește singură facturile.

Așadar, Sanda Țăranu, cea mai iubită crainică din istoria TVR, a reușit să-și păstreze frumusețea și energia din tinerețe până la vârsta aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.