Elena Udrea, Mesaj De Ziua Lui Soțului. „Nu M-Ai Lăsat Niciodată Să Mă Simt Singură…

0

Elena Udrea a dorit să îi transmită un mesaj special soțului ei cu ocazia zilei lui de naștere, așa că a strâns toate cuvintele frumoase într-un singur loc.

Chiar dacă trece prin momente dificile și este departe de casă, Elena Udrea nu a uitat să își felicite soțul în ziua lui de naștere.

Elena Udrea, mesaj de ziua lui soțului
Elena Udrea a dorit să exprime câteva gânduri pentru faptul că soțul ei este mereu alături de ea, o susține necondiționat și, cel mai important, are grijă singur de fiica lor, asigurându-se că nu îi lipsește nimic. Ea a ales să împărtășească aceste cuvinte emoționante pe platformele de socializare.

“Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, mereu vertical, ca un barbat care știe mereu ce are de facut!

Nu m-ai lasat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea. Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, și un suflet nobil! Stiu ca nu este deloc usor sa cresti de unul singur o fetiță atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc!

Esti un tătic dedicat, responsabil, iar faptul ca te avem în viața noastră, este un dar neprețuit! La Multi Ani!”, a transmis Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Fiica Elenei Udrea sufera enorm
Elena Udrea și familia ei se confruntă cu dificultăți de când aceasta a fost condamnată în dosarul Gala Bute, iar fiica lor este cea mai afectată.

Din luna septembrie, Elena Udrea nu a mai avut ocazia să își vadă fetița, cu excepția unei singure întâlniri când i-a fost permis să participe la ziua micuței, petrecând aproximativ trei ore împreună.

În perioada sărbătorilor, fiica Elenei Udrea, în vârstă de cinci ani, și-a făcut lista pentru Moș Crăciun și a adăugat o dorință extrem de emoționantă: să-și aibă mama înapoi acasă. Din păcate, această dorință nu a putut fi îndeplinită.

Recent, Elena Udrea a ținut să îi transmită un mesaj emoționant soțului ei cu ocazia zilei lui de naștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.