Am făcut calculul complet! Câți bani a primit Elena Marin pentru cele 3 săptămâni la Survivor All Stars de la Pro TV

0

Elena Marin a plecat din competiție, fiid eliminată joi seară, după trei săptămâni la Survivor. Faimoasa este mândră de tot ce a realizat și se bucură că și-a dovedit ei că încă mai poate concura, în ciuda interveniților chirurgicale pe care le-a suferit la picior.

”Nu e plăcut, dar cred că nimic nu este întâmplător, am dat tot ce am putut, am avut emoții, am încercat să nimeresc, mi-am dat seama că nu este o bilă foarte grea și am încercat să țintesc primele…nu a fost să fie…Sunt mândră de mine, au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații…am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie, mă duc acasă la familia mea, mă duc acasă la cei care mă iubesc…cred că locul meu este acasă”, a spus Elena Marin, după ce a fost învinsă de Jorge.

Potrivit informațiilor apărute în presa, Elena a fost remunerata cu 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Așadar, după trei săptămâni petrecute în competiție, Elena Ionescu se întoarce cu 12.000 de euro.

Topul este condus de Ștefania Ștefan și Maria Chițu, iar pe locul 3 se află Andrei Ciobanu. Toți trei sunt din tabăra „războinicilor”.

La polul opus, pe ultimele două locuri sunt doi „faimoși”: Jorge și Roxana Nemeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.