Prezentatorul Victor Slav Nu Se Mai Ascunde. A Făcut Anunțul, În Direct, La TV. Suntem În Relație De Un An Și Patru Luni…

0

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci au surprins pe toată lumea când au decis să pună capăt căsniciei.

Pentru prima dată, acum a vorbit despre cum i-au explicat Sofiei, fetiţa lor, că mami şi tati nu vor mai locui împreună.

Totodată, Victor Slav a prezentat-o şi pe actuala iubita fetiţei lui.

Invitat la emisiunea „Vorbeşte lumea”, Victor Slav a spus că şi-a refăcut viaţa după divorţ şi că are o relaţie de un an şi patru luni cu cineva. A menţionat, de asemenea, şi cum a reacţionat fetiţa lui la această schimbare.

”FIICA MEA FACE FOARTE BINE. FACE ANUMITE CURSURI DE MUZICĂ, DANS, ENGLEZĂ, CĂ NU MERGE LA GRĂDINIȚĂ ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ.

AM LĂSAT-O LA CLASĂ. CÂND STĂ LA MINE, ASTA E A TREIA ZI, ACTIVITĂȚILE SUNT JOACĂ, ÎN GENERAL. TATI SE PUNE LA MINTEA EI.

DACĂ CREDEAM CĂ ALTE SUNT PRIORITĂȚILE, SOFIA E PE PRIMUL LOC. AM ȘTIUT DE LA ÎNCEPUT SĂ FIU TATĂ. I-AM FĂCUT BĂIȚĂ, AM

LUAT LECȚII DE LA CINEVA AVIZAT, M-AM DESCURCAT FOARTE BINE, FĂRĂ TEAMĂ.”, A DECLARAT VICTOR ÎN CADRUL EMISIUNII VORBEȘTE LUMEA DE LA PRO TV.

Este interesant să auzim că Victor Slav vorbește deschis despre viața personală și despre felul în care a gestionat schimbările familiale pentru binele fiicei sale.

Este important să se asigure că Sofia este susținută și îngrijită în timpul acestor schimbări. Este lăudabil faptul că și-a asumat responsabilitatea parentală și că a găsit un echilibru între viața personală și cea familială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.