Câți bani a luat Andra pentru a cânta imnul României la meciul cu Elveția

0

Respectând cu fidelitate versurile scrise de Andrei Mureșanu, versiunea oficială recunoscută chiar și pe site-ul Președinției României, Andra a adus un omagiu tradiției și istoriei țării.

Cu toate acestea, după momentul său pe scenă, Andra s-a confruntat cu critici din partea unor spectatori. Aceștia au susținut că interpreta ar fi modificat anumite cuvinte ale imnului.

Cu toate acestea, Andra a răspuns prompt și ferm acestor acuzații, apărându-și interpretarea și respectul față de versiunea oficială a imnului.

„Am interpretat exact varianta oficială a imnului. Vă încurajez să verificați versurile pentru a vă convinge de acest lucru. Apoi, aștept scuzele dumneavoastră, dacă nu este prea mult de cerut!”, a fost răspunsul Andrei către criticul său.

Pe lângă aceste interacțiuni, un alt fan a întrebat-o pe Andra, pe platforma de socializare Instagram, despre onorariul primit pentru interpretarea imnului. Artista a clarificat că nu a fost vorba despre vreo compensație financiară pentru acest moment.

„Mă implic cu mare plăcere în astfel de evenimente importante, întotdeauna fără a primi un onorariu. Este o onoare pentru mine să contribui la aceste momente”, a declarat Andra, subliniind angajamentul său altruist și patriotismul.

După acest moment emoționant, Andra s-a alăturat soțului său, Cătălin Măruță, și copiilor lor, urmărind restul meciului și susținând echipa națională. Această seară a fost nu doar un triumf pentru echipa de fotbal, ci și un moment de mândrie națională exprimată prin vocea caldă și interpretarea plină de pasiune a Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.