Emily Burghelea a dat totul pe fata

0

ELLE: Când vine vorba despre cadouri, bijuteriile reprezintă cea mai bună alegere. Care sunt bijuteriile pe care îți place să le primești?
Emily Burghelea: Bijuteriile pot fi, într-adevăr, cadouri minunate. Îmi place să primesc bijuterii care au o semnificație specială, precum un pandantiv sau o brățară personalizată, care să reprezinte un moment important sau o amintire dragă. Într-un ocean de variante, inima mea va merge mereu către bijuteriile în spatele cărora se află o poveste. Apreciez frumosul în toate formele lui, fie că vorbim despre cercei, coliere sau pandantive, aurii sau argintii, cu pietre sau cu inserții metalice, de piese extravagante sau care se remarcă pur și simplu prin simplitate. Toate mă încântă! Însă îmi vor deveni cu adevărat dragi doar acelea care sunt puțin mai mult decât o simplă podoabă frumoasă. Le voi purta cu pasiune doar pe acelea de care mă leagă o poveste, o trăire, iar atunci când bijuteriei perfecte i se atribuie și un simbol, se naște secretul succesului când vine vorba de cadouri!

ELLE: Dar să le oferi?
E. B.: Îmi place să ofer bijuterii poate mai mult decât să primesc. Să oferi o bijuterie este o artă și fiecare cadou de acest gen este o provocare pentru mine. Este nevoie de timp, răbdare și implicare ca să poți face un cadou cu adevărat reușit. Trebuie să fii un bun observator și să pui cap la cap fiecare detaliu, ca într-un puzzle, începând de la stilul vestimentar al persoanei pe care urmează să o surprinzi, până la pietrele sau culorile ei preferate. Fiecare indiciu așteaptă cu nerăbdare să elucideze misterul, iar acest proces creativ îmi dă o satisfacție uriașă. Cel mai important lucru este să oferi bijuterii cu dragoste și atenție, arătând astfel cât de mult îți pasă de persoana care primește cadoul. Așadar, indiferent dacă optăm pentru ceva clasic și elegant sau pentru ceva personalizat, gestul frumos va fi cu siguranță apreciat, indiferent de tipul bijuteriei.

ELLE: Ce rol joacă bijuteriile în viața ta?
E. B.: Bijuteriile sunt sursa mea inepuizabilă de inspirație și bună dispoziție. Este suficient să le observ și-mi luminează ziua. Pentru mine, bijuteriile au un rol special și sunt mai mult decât simple accesorii. Au venit la pachet cu maturizarea mea și abia când am înțeles că ele sunt de fapt stări, abia atunci am putut să le apreciez cu adevărat.
Sigur, au și rol estetic, pot adăuga cu ușurință o notă de eleganță și stil unei ținute, dar pot avea și o semnificație emoțională puternică, iar eu am mizat mereu pe acest aspect. Așadar, bijuteriile joacă un rol destul de profund în viața mea.

ELLE: Cum reușești să-ți definești stilul și cum reușești să integrezi bijuteriile în ținutele tale?
E. B.: Stilul meu vestimentar este într-o continuă metamorfoză, a trecut prin multe schimbări de-a lungul anilor și simt că am ajuns într-un final la un echilibru în care mă regăsesc și care mă reprezintă, pentru că în ultimii ani am descoperit o nouă versiune a mea, o Emily mai relaxată, dar mai bine definită, o Emily mai puternică și mai sigură pe ea, o Emily care nu nu mai are nevoie de tot felul de artificii stilistice ca să se exprime.
Prefer culorile neutre în locul celor stridente și echilibrul în locul haosului pentru că acum Emily a ajuns la maturitate și mă bucur nespus de această perioadă. Sunt mama a doi copilași minunați, sunt soția unui om de milioane și tot ce-mi doresc este să devin cea mai bună versiune a mea pentru ei! Stilul se dezvoltă și se șlefuiește odată cu tine, la fel ca gusturile în materie bijuterii.
Am învățat că less is more iar ce nu țipă șoptește. Șoaptele sunt mereu mai interesante. Atunci când integrez bijuterii în ținutele mele, încerc să găsesc un echilibru între eleganță și subtilitate. Aleg bijuterii care completează ținutele fără a le domina sau a le aglomera. De exemplu, un simplu lanț cu un pandantiv subtil sau niște cercei clasici pot adăuga o notă de strălucire și stil unei ținute casual, de zi.

ELLE: Ce speranțe ai de la 2024?
E. B.: Ne luăm rămas bun de la anul 2023 cu inima tremurând plină de melancolie, a fost un an extrem de bun cu noi, ne-a dăruit un copil, iar pentru asta îi mulțumim neîncetat lui Dumnezeu. 2021 și 2023 sunt anii noștri magici, cei mai frumoși ani din viața mea. Dumnezeu ne-a trimis cele mai frumoase daruri, pe Amedea și pe Damian, iar pe 2024 îl rugăm doar să ne aducă sănătate, călăuzire divină, echilibru și liniște, căci fericirea o avem atâta timp cât suntem împreună.

Gina Pistol
ELLE: Când vine vorba de cadouri, bijuteriile reprezintă cea mai bună alegere. Care sunt bijuteriile pe care îți place să le primești? Dar să le oferi?
Gina Pistol: Când vine vorba despre cadouri, fie că ne referim la un cadou pentru ziua de naștere sau pentru Crăciun, bijuteriile sunt prima mea opțiune. Consider că niciodată nu ai cum să dai greș cu o bijuterie bine aleasă, bineînțeles, în funcție de persoana dragă căreia i-o oferi. La rândul meu, și eu iubesc să primesc astfel de daruri, am o colecție foarte mare pe mai multe stiluri, am o selecție pe care o port la evenimente speciale și am bijuterii pe care le port la o cină normală cu o pereche de jeans. Îmi place să acopăr cât mai multe zone. Mi se pare că sunt o investiție bună și prefer să îmi iau bijuterii pe care să le pot purta o lungă vreme, fără să se demodeze.

ELLE: Ce rol joacă bijuteriile în viața ta?
G.P.: Bijuteria, din punctul meu de vedere, este cel mai important accesoriu, atât la o femeie, cât și la un bărbat. Ea poate să complimenteze o ținută și să spună o poveste, pentru că acele mici detalii contează în a ne ajuta să intrăm într-un anumit mood și să construim un outfit impecabil.

ELLE: Cum îți definești stilul și cum reușești să integrezi bijuteriile în ținutele tale?
G.P.: Eu am un stil cameleonic, nu am o direcție anume și mă simt bine orice aș purta. Mă pot îmbrăca mai elegant la un eveniment sau mai sport la un altul, astfel încât să las impresia că look-ul nu este unul foarte gândit. Completez orice ținută pe care o aleg cu o bijuterie. Numai atunci ținuta este completă.

ELLE: Ce speranțe ai de la 2024?
G.P.: Îmi doresc să fie un an mai blând pentru noi toți și noi să fim un pic mai înțelegători și îngăduitori, atât cu noi înșine, cât și unii cu ceilalți.

ELLE: Când vine vorba de cadouri, bijuteriile reprezintă cea mai bună alegere. Care sunt bijuteriile pe care îți place să le primești? Dar să le oferi?
Lorena Vișan: Iubesc să primesc orice fel de bijuterie atâta timp cât simt că mă reprezintă sau are o semnificație pentru mine. Consider că bijuteriile sunt accesorii importante care trebuie alese și purtate cu atenție.
De dăruit, ador să dăruiesc pandantive! Mi se par atât de frumoase și de semnificative!

ELLE: Ce rol joacă bijuteriile în viața ta?
L. V.: Bijuteriile sunt părți din mine care îmi reprezintă povestea.

ELLE: Cum îți definești stilul și cum reușești să integrezi bijuteriile în ținutele tale?
L. V.: Stilul meu a fost întotdeauna influențat de mood-ul pe care îl am în fiecare zi în parte. De cele mai multe ori, ies din zona mea de confort și îmi diversific ținutele. Cred că aș putea să îmi definesc stilul ca fiind unul versatil. La fel procedez și cu bijuteriile. Indiferent de stilul pe care îl adopt, iubesc să combin bijuteriile între ele și să am o cromatică cât mai diversă.

ELLE: Ce speranțe ai de la 2024?
L. V.: Simt că o să fie un an cu multe schimbări. Simt că o să fie un an care mă va face să ies foarte mult din zona mea de confort și care pregătește etape noi pentru mine. Dar sunt nerăbdătoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.