Cum Stii Daca Telefonul Tau Mobil Este Urmarit?

0

Veti gasi mai jos cateva semne care iti vor permite sa stii daca Smartphone-ul tau este urmarit.

1. Bateria telefonului tau mobil se consuma rapid : Deoarece aplicatia de spionaj functioneaza in modul secret, va fi activa in fundal tot timpul.

2. Aplicatii nedorite pe mobil: de nicaieri, pe dispozitivul tau poate aparea o aplicatie chiar daca nu ai descarcat-o. Atentie, acest intrus poate fi un spion deghizat in orice aplicatie banala!

3. Supraincalzirea telefonului mobil: aplicatia de spionaj este, de asemenea, capabila sa urmareasca locatia in timp real a dispozitivului tau. Iar pentru asta cel care te spioneaza foloseste functionarea GPS a dispozitivului care il supraincalzeste.

4. Defectiune a dispozitivului: Daca telefonul mobil a inceput brusc sa functioneze defectuos, sunt sanse sa fie monitorizat. Cum sa recunosti semnele? Acest lucru poate duce la intermitent albastru sau rosu pe ecran, setari automate sau pur si simplu mobilul tau nu raspunde solicitarilor tale.

5. Zgomot de fundal in timpul apelurilor: Unele dintre aplicatiile de spionaj pot inregistra apelurile efectuate pe Smartphone. Pentru a fi sigur, concentrati-va in timpul apelului si verificati cu atentie daca nu exista un usor zgomot de fond sau un ecou. Daca simtiti clar ca acesta este cazul, atunci este posibil ca dispozitivul sa fie monitorizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.