Jador a fost descalificat de la Survivor

0

Jador a fost eliminat de la Survivor All Stars după cinci săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Artistul nu a fost votat de colegi și nici accidentat, ci a făcut o greșeală care l-a costat mult. Mai mult, artistul a confirmat venirea lui acasă, fără a da multe detalii despre asta.

Jador a confirmat că a părăsit competiția Survivor, după cinci săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Cântărețul a fost contactat de jurnaliștii de la Fanatik, moment în care a admis că a ieșit din competiție, anuntă Unica.

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars. Cântărețul a plecat de la filmări pentru a se întâlni cu iubita lui, Oana Ciocan și ea tot fostă concurentă a show-ului. Artistul a încălcat astfel regulamentul reality show-ului.

Se pare că Oana ar fi trebuit să ajungă la Survivor All Stars, lucru care nu s-a întâmplat. Pentru că nu a respectat regulile emisiunii, producătorii au decis să îl descalifice pe Faimos. Eliminarea sa va fi difuzată săptămâna aceasta, la Pro TV Contactat în seara zilei de 9 februarie 2024, Jador a răspuns la telefon, cu toate că în competiție nu avea acces la niciun fel de tehnologie și a confirmat faptul că a fost eliminat.

Jador provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun. Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru de când a participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. Jador a intrat în casa Puterea dragostei de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar. Jador are 28 de ani și s-a născut în Bacău. Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internaționale.

Cea mai recentă piesă lansată de acesta, împreună cu Lino Golden, se numește „Dau moda”. Pentru cei care nu știu, pentru o cântare, Jador cere 4.000 de euro, însă banii sunt împărțiți cu formația sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.