Cel mai mare scandal din istoria Survivor România. Descalificare după ce l-a lovit chiar pe Andrei Ciobanu

0

Condițiile grele din junglă, lipsa mâncării, a familiei, prietenilor, confortului de acasă, probele tot mai dificile – sunt elementele ce contribuie la creșterea tensiunii între concurenții ce acceptă provocarea. Nu de puține ori, conflicte uriașe au izbucnit nu doar între cele două triburi, dar și între coechipieri. Cel mai mare scandal din istoria Survivor România nu va fi uitat niciodată de fanii emisiunii. S-a ajuns la descalificare, după ce Andrei Ciobanu a fost lovit.

Un derapaj nepermis a rămas cel mai mare scandal din istoria Survivor România
O scenă șocantă, un gest lipsit de fair-play, ce nu are ce căuta într-o competiție, mai ales una televizată. O confruntare pe traseu ce s-a încheiat cu victoria Războinicilor a făcut-o pe o concurentă din echipa Faimoșilor să vadă roșu și s-a lăsat cu o descalificare rușinoasă.

Cel mai mare scandal din istoria Survivor România avut loc în 2020. Supărată după ce pierduse un punct în fața Lolei Crudu, Ana Pal și-a descărcat furia pe un membru al echipei adverse.

S-a decis descalificarea concurentei care l-a lovit pe Andrei Ciobanu
Ana Pal l-a lovit pe Andrei Ciobanu. Imediat după gestul șocant, concurenta a fost eliminată din jocul pentru comunicare. La următorul consiliu, prezentatorul Dan Cruceru a anunțat decizia de a o elimina din concurs.

„Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figura de alt concurent. Din păcate, Ana și-a pierdut cumpătul, a cedat presiunii. Avem decizia în privința ei. Înainte de a va comunica decizia, vreau să va spun că Ana (Pal – n.r.) provine dintr-o familie cu opt copii. Toată viață ei a fost nevoită să lupte. În același timp, Ana are un copil pe care îl crește singură, și pentru care lupta, în fiecare zi, că să îi ofere un viitor mai bun decât al ei.

Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, a fost un gest pe care sperăm să nu-l mai vedem vreodată în această competiție. Anei îi pare foarte rău; Andrei (Ciobanu – n.r.) ție îți cere scuze. Nu vom tolera astfel de gesturi în Survivor România. Decizia noastră a fost că Ana să nu se mai întoarcă pe insula”, a fost anunțul făcut de prezentatorul Dan Cruceru, în cadrul Consiliului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.