Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, Josephine, cântă la aproape trei ani! Cum sună vocea micuței

0

Smiley și partenera sa de viață, Gina Pistol, se pot declara cei mai mândri și fericiți părinți din lume! Fiica lor, Josephine, le oferă zilnic motive să zâmbească, iar pe urmăritorii din mediul online pur și simplu îi cucerește!
Viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schibat radical în ultimii ani, de când a venit pe lume fiica lor, micuța Josephine. Copila îi calcă pe urme tatălui său, iar acest lucru s-a văzut de curând chiar pe contul de Instagram al artistului.

De câteva zile, Smiley, Gina Pistol și fiica lor se află în Los Angeles, acolo unde se simt de minune. Cântărețul a împărtășit cu fanii din mediul online un videoclip în care Josephine cântă, moment care i-a înduioșat complet pe internauți.

„Înainte să vin aici, eram foarte stresată pentru că nu știam ce să îi dau să mănânce lui Josephine. Acasă știu exact ce să cumpăr, de unde să cumpăr, mai primesc de la țara un pui, dar aici ce mă fac?

Am găsit, sunt variante, doar că, dacă vrei să mănânci sănătos, cel puțin în L.A, este foarte, foarte scump, exagerat de scump. Deci un mic dejun te costă cam cât te costă la noi în aeroport, e foarte scump”, spunea Gina Pistol pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.