Pepe, un artist fericit alături de soția sa Yasmine

0

Cântărețul Pepe a fost mereu subiectul unor controverse legate de viața sa personală, dar acum, artistul își mărturisește fericirea alături de soția sa, Yasmine. Cu o diferență de vârstă de 15 ani între ei, cei doi formează un cuplu armonios și au un băiețel împreună. Iată cum au început povestea lor de iubire și ce planuri au pentru viitor.

Pepe și soția sa, Yasmine – o poveste de iubire cu o diferență de vârstă mare
Pepe și Yasmine au o poveste de iubire care a început în vecinătatea lor, iar artistul nu a ezitat să-și recunoască sentimentele pentru soția sa, chiar dacă există o diferență semnificativă de vârstă între ei. Cei doi au un copil împreună, iar Pepe este convins că Yasmine este sufletul său pereche.

Despre relația lor, Pepe a mărturisit: “Ne înțelegem foarte bine. Între noi nu cred că se vede neapărat diferența de vârstă, că eu par mai puștan și ea e foarte matură, cumva mă întinerește și pe mine. Nu, eu nu simt că este o diferență de vârstă între noi și cred că nici ea nu simte asta.”

Ce spune Pepe despre al patrulea copil
În ciuda faptului că are deja trei copii din căsătoriile anterioare, Pepe nu se gândește momentan la un al patrulea copil alături de Yasmine. Cu un program încărcat și o viață de familie activă, artistul crede că este de ajuns pentru moment. Cu toate acestea, Pepe este un tată grijuliu și își adoră copiii, făcând tot posibilul să le ofere tot ce au nevoie și să petreacă timp de calitate împreună.

Pepe și Yasmine formează un cuplu frumos și fericit, iar artistul se bucură de momentele alături de familia sa.

“Am fost vecini la un bloc diferență”, a povestit artistul despre începuturile relației lor. Acum, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.