A Fost Abandonat Intr-Un Tomberon La Nastere: Astazi Este Milionar Datorita Afacerii Sale

0

Viata nu este intotdeauna un rau lung si linistit. Uneori trebuie sa stii sa depasesti dificultatile cu mult curaj si determinare. Aceasta este ceea ce Freddie Figgers a dovedit lumii, trecand de la un copil abandonat la un antreprenor si milionar.

Freddie Figgers: „Nu lasa circumstantele tale sa defineasca cine esti”
La fel ca multi copii din intreaga lume, Freddie nu s-a nascut cu o lingura de argint in gura. Parintii sai adoptivi, Nathan si Betty Mae Figgers aveau deja experienta ca parinti adoptivi , dar totusi au decis sa-l primeasca oficial pe Freddie in mica lor familie.

Nathan era muncitor de intretinere si mester, iar Betty era muncitoare la ferma, locuind impreuna intr-un orasel din nordul Floridei. Aveau cincizeci de ani cand l-au gasit pe Freddie, in varsta de doar doua zile, intr-un tomberon. De atunci, au facut totul pentru a-l pretui si a-i satisface nevoile. Fapte transmise de ziarul britanic, BBC.

„Eram un copil foarte destept, asa ca l-am intrebat pe tatal meu despre trecutul meu si el m-a tratat ca pe un adult si a spus: „Uite, iti voi spune clar, Fred. Mama ta biologica te-a aruncat, iar eu si Betty Mae nu am vrut sa te trimitem in plasament si te-am adoptat, iar tu esti fiul nostru si vei fi pentru totdeauna. »

Freddie a spus:
„Cand mi-a spus eram impietrit si ca ma simteam nedorit. Am spus: „Bine, sunt un gunoi”, dar abia dupa cinci minute, tatal meu m-a prins de umar si a spus: „Uite, nu lasa asta sa te deranjeze pentru ca te iubim mai mult decat orice pe lume. ”.

Tanarul s-a simtit iubit de cei mai buni parinti din lume. Freddie a spus ca i-au oferit toata dragostea pe care o putea cere, dar copii de la scoala au fost insolenti, l-au lipsit de respect si l-au umilit.

Pentru Freddie, ambii parinti au fost adevarati eroi pentru care are multa recunostinta, dragoste si respect.

Nathan si Betty mergeau la containerele de gunoi in fiecare weekend in cautarea unor articole utile. Cat despre Freddie, el cauta in mod special un computer.

Primul sau computer a deschis portile antreprenoriatului
Fascinat de computere, Freddie avea o singura dorinta: sa aiba un computer performant, dar parintii lui nu si-au putut permite sa-i cumpere unul.

La varsta de noua ani, el si parintii sai au mers la un magazin second-hand, unde au dat peste un computer Macintosh stricat. Acest copil geniu , caruia ii placea deja sa repare colectia de radiouri, ceasuri cu alarma sau videocasete pe care le acumulase tatal sau, Mac-ul stricat a devenit acum centrul interesului sau. L-a demontat, a lipit piesele si dupa cincizeci de incercari computerul a functionat.

Atunci a vrut sa-si petreaca viata lucrand in tehnologie.
Freddie avea doar 12 ani cand abilitatile sale au fost remarcate de colegii si profesorii sai. De fapt, directorul programului after-school i-a incredintat chiar sa repare o suta de computere defecte la 12 dolari pe ora.

Cativa ani mai tarziu, directorul programului after-school Quincy avea nevoie de un sistem de verificare a manometrelor de apa din oras, iar o companie a oferit 600.000 de dolari pentru a dezvolta un program de calculator. Administratorul orasului i-a cerur serviciile lui Freddie.

Tanarul a profitat de ocazie si a ajuns sa dezvolte programul cu caietul de sarcini solicitat. Aceasta experienta a fost un adevarat punct de cotitura in viata lui Freddie, asa ca a decis sa-si infiinteze propria companie, Figgers Communications. La varsta de 24 de ani, dezvoltase deja 80 de programe software personalizate. Acum are 34 de ani si compania lui valoreaza mai mult de 62 de milioane de dolari.

Cativa ani mai tarziu, Nathan a fost diagnosticat cu boala Alzheimer si atunci Freddie a dezvoltat o inventie unica, un pantof special echipat cu un tracker GPS pentru a garanta siguranta tatalui sau.

In plus, a sponsorizat cateva programe destinate studentilor universitari aflati in dificultate financiara si a oferit burse celor mai merituosi.

Curajul este cea mai nobila virtute a unui lider
Potrivit lui Valérie ROCOPLAN , CEO al Talentis, curajul este alianta perfecta intre inima si furie. O metafora pe care ea a explicat-o argumentand ca inima ne permite sa activam ceea ce este mai bun in noi. In timp ce furia inseamna perseverenta si nu renuntare. Alianta dintre cei doi este o forta motrice pentru orice lider care doreste sa reuseasca extinzandu-si viziunea si implicandu-si echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.