EXCLUSIV! Catinca Roman A Aflat Din Presă Că Mama Ei A Murit Și A Suferit Un Puternic Atac De Panică! Oana A Sunat-O După Câteva Ore! Iată Ce Și-Au Spus Cele Două!

0

Mioara Roman a murit joi noapte, în somn, la un azil de lux din Snagov. Vestea a fost anunțată chiar de fiica ei, Oana, prin intermediul paginilor de socializare! Potrivit surselor Bugetul.ro, Catinca, fiica cea mare a fostei profesoare, a aflat că mama ei a trecut la cele veșnice din presă, lucru care a înfuriat-o! Câteva ore mai târziu, cele două ore surori au stat de vorbă telefonic! Iată ce și-au spus!

Mioara Roman și-a petrecut ultimii ani din viață într-un azil de lux, departe de fiicele sale și de nepoate. Diagnosticată cu Parkinson și multe alte afecțiuni, fosta soție a lui Petre Roman a murit joi noaptea, în somn, iar anunțul a fost făcut chiar de Oana Roman, care a aflat trista veste pe când se afla în vacanță. Vedeta este acum în drum spre țară și a apelat deja la o firmă de pompe funebre pentru a se ocupa de pregătirile pentru înmormântare.

Mioara Roman a murit la azilul din Snagov

Catinca Roman, sfâșiată de decesul Mioarei Roman
Conform surselor Bugetul.ro, fiica cea mare a Mioarei Roman, Catinca, a aflat din presă că mama ei a murit și a suferit un șoc puternic:

„A sunat-o Călina și i-a spus că presa scrie că bunica a murit și că există și o declarație a Oanei în acest sens. Catinca a făcut un atac de panică și o criză de plâns, nu-i venea să creadă. Sigur, s-a pregătit psihic în ultimii ani pentru acest moment, știa că se apropie, dar nimic nu te ajută atunci când realmente se întâmplă. De abia își revenise din depresia provocată de moartea tatălui, acum o ia de la capăt.

Oana a sunat-o în cele din urmă, iar Catinca nu i-a reproșat că nu a anunțat-o în timp util, tocmai pentru că nu a mai dorit să creeze un scandal în aceste momente. Însă, ceea ce a făcut nu este ok, nu poți să anunți lumea pe Facebook că ți-a murit mama și la câteva ore distanță să îți anunți sora. Catinca va participa la funerarii, dar nu se va ocupa de pregătiri, au stabilit amândouă că își asumă Oana responsabilitatea”.

A prevestit moartea mamei sale!
Noaptea trecută a fost una grea pentru Catinca Roman. Fără a avea un motiv aparent de îngrijorare, fosta prezentatoare nu a putut să închidă un ochi toată noaptea și a avut crize de anxietate:

„Catinca i-a spus fiicei sale că simte că ceva nu este în ordine, că are o neliniște pe care nu și-o poate explica. S-a întrebat inclusiv dacă mama ei este bine, dar fiind noapte chiar nu avea pe cine să întrebe. Dimineața a aflat vestea”, ne-au dezvăluit aceleași surse!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.