Ei sunt norocosii!

0

BERBEC

Berbecul are un simbol puternic, care îi aduce fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele se împlinesc. Cei care au avut îndoieli că bunăstarea nu vine și la ei vor fi destul de surprinși. Anul începe cu lucruri bune, așadar!

TAUR

Taurul nu are o rună tocmai grozavă. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de precauți la tot ceea ce fac și spun. Nu e săptămâna lor cea mai norocoasă.

GEMENI

Gemenii sunt preveniți că vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză. Unii vor fi bucurați cu daruri, chiar destul de practice, de folos, alți Gemeni s-ar putea să primească, în schimb, o sumă importantă de bani.

RAC

Racii se îndrăgostesc lulea. Racul, în schimb, are o săptămână sub simbolul dragostei. Pentru cei singuri, vine ceva nou și fierbinte. Apare în calea lor o iubire pasională, ceva cu care nu s-au mai întâlnit de ceva vreme.

LEU

Leii, care se grăbesc întotdeauna, sunt avertizați să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului deoarece surprizele sunt pentru cei care știu să aștepte.

FECIOARĂ

Fecioara primește un sfat pe care l-a tot primit și în anul 2023. E sfătuită să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru un an mult mai bun.

BALANȚĂ

Balanțele să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Așadar, nativii de aer nu trebuie să bată prea multe drumuri pentru schimbarea mult dorită. De data asta vine muntele la Mahomed.

SCORPION

Scorpionii primesc o atenționare. Este cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Cu alte cuvinte, să schimbe tactica. Acolo unde au fost prea îngăduitori, e cazul să se impună. Unde au fost prea duri, e bine să fie mai moi și mai dulci la vorbă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt fericiții câștigători ai runei Wunjo. În săptămâna viitoare câștigă pe toate planurile, să fie siguri de asta! Obțin victorii importante pe toate planurile!

CAPRICORN

Capricornii sunt preveniți că vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ, rapid în existența lor. Acest salt îi va ajuta să se reinventeze, mai ales că truditorii zodiacului au muncit mult pentru reușita de care se vor bucura acum.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii, foarte curând, vor afla un adevăr important care le va marca sau schimba viața. Așadar, să fie foarte atenți la toate informațiile care vor veni spre ei.

PEȘTI

Peștii au protecție totală din partea Divinității și a astrelor. Runa Eolh îi ține departe de forțele malefice care îi înconjoară în Univers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.