Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce dirija traficul: „Un om deosebit”

0

Cine este polițistul din Sibiu care a murit, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul. Mesajul postat pe Facebook de primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, în amintirea lui Radu Trihenea.

Într-o zi care ar fi trebuit să fie una obișnuită de serviciu, dar care s-a transformat într-un coșmar pentru orașul Cisnădie din județul Sibiu, polițistul local Radu Trihenea și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier.

Cine este polițistul care a murit, după ce a fost lovit de o mașină

În vârstă de 38 de ani, Radu Trihenea era mai mult decât un simplu polițist local. El era un adevărat sprijin pentru cetățeni, cu o experiență de peste 16 ani în serviciul cetățenilor săi.

De câți ani lucra în domeniu

Polițistul local avea o experiență vastă, de peste 16 ani, în domeniul serviciului public și era apreciat de către colegi și locuitorii din zonă.

„Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității noastre. A fost un voluntar implicat și dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranța și binele celor din jur. Cu toții suntem profund marcați de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experiență de peste 16 ani în slujba comunității noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou. În numele întregii administrații locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Radu Trihenea”, a adăugat primarul.

Radu Trihenea va rămâne numai o amintire în sufletele celor ce l-au cunoscut și apreciat de-a lungul anilor. Apropiații polițistului sunt devastați de durere în aceste momente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.